icon

Molusky u detí

21. sep 2025

Môže dieťa chodiť do kolektívu? Jeden doktor zakázal, druhý povolil. Syn má molusky na ruke, nohách a bruchu.

jarmila2010
21. sep 2025

nie...su infekcne

autor
21. sep 2025
@jarmila2010

nie...su infekcne

@jarmila2010 Ďakujem, aj som si myslela, nechám ho doma.

jarmila2010
21. sep 2025
@anonym_autor

@jarmila2010 Ďakujem, aj som si myslela, nechám ho doma.

@anonym_autor aj doma si davajte pozor,aby si ich neskriabal,lebo ta tekutina z nich je prave infekcna...nasi ich mali obaja a velmi rychlo sme sa ich zbavili tak,ze som ich strhala,takou kovovou"lopatkou" a rovno dezinfikovala...potom sa im nesirili

jankajamrozyova
21. sep 2025

Áno sú infekčné ale môj syn ich mal skoro pol roka tak asi ťažko by bol kvôli tomu doma. Doktor dovolil, učiteľky to vedeli mal ich na pleci a vždy mal dlhy rukav.

jarmila2010
21. sep 2025
@jankajamrozyova

Áno sú infekčné ale môj syn ich mal skoro pol roka tak asi ťažko by bol kvôli tomu doma. Doktor dovolil, učiteľky to vedeli mal ich na pleci a vždy mal dlhy rukav.

@jankajamrozyova nasi sa ich zbavili hadam do tyzdna...ako nam kozna poradila,co s nimi robit doma...prve vsetky ona osetrila a doma som deti kazdy den pozrela a vsetky nove strhla...a teda,robili sa im po celom tele...nielen na jednom mieste...plus som pridala vacsie mnozstvo bkomplexu,Cka...

pe_mi
21. sep 2025

@anonym_autor syn mal pol roka molusky, necvičil celý pol rok. Nakoľko sa nesmel potiť
Odhláseny aj zo športov, krúžkov
Do školy chodil ,to by musel byť mimo kolektív stále a to nie je možné tak dlhú dobu
Doma sme boli prvé dva týždne a potom nás poslali do školy,ale popravde by som sa ich ani nepýtala
Mal cele stehná, celý hrudník
Najhoršia choroba zatiaľ, čo sa týka časovo
Pol roka? Ako nonsens

jarmila2010
21. sep 2025
@pe_mi

@anonym_autor syn mal pol roka molusky, necvičil celý pol rok. Nakoľko sa nesmel potiť
Odhláseny aj zo športov, krúžkov
Do školy chodil ,to by musel byť mimo kolektív stále a to nie je možné tak dlhú dobu
Doma sme boli prvé dva týždne a potom nás poslali do školy,ale popravde by som sa ich ani nepýtala
Mal cele stehná, celý hrudník
Najhoršia choroba zatiaľ, čo sa týka časovo
Pol roka? Ako nonsens

@pe_mi to ich musel mat vela,ze?nasi okolo 10-15,ked sme isli ku koznej a ako pisem,este par sa im ich urobilo,ale hned sme ich strhli a nesirili sa dalej

pe_mi
21. sep 2025
@jarmila2010

@pe_mi to ich musel mat vela,ze?nasi okolo 10-15,ked sme isli ku koznej a ako pisem,este par sa im ich urobilo,ale hned sme ich strhli a nesirili sa dalej

@jarmila2010 nám mastičky a vodičky zarábane vôbec nepomáhali
Mal ich dosť asi zo 25
Nakoniec len vypaľovanie takým elektrickým výbojom a to bolo... Tak chudák kričal , to je bolestivé ako fras
A môj syn je veľmi citlivý na bolesť .
Po troškach , dvoch troch sme chodili vypalovat
No poviem, že zatiaľ najhoršia choroba
Dúfam už nikdy viac

jarmila2010
21. sep 2025
@pe_mi

@jarmila2010 nám mastičky a vodičky zarábane vôbec nepomáhali
Mal ich dosť asi zo 25
Nakoniec len vypaľovanie takým elektrickým výbojom a to bolo... Tak chudák kričal , to je bolestivé ako fras
A môj syn je veľmi citlivý na bolesť .
Po troškach , dvoch troch sme chodili vypalovat
No poviem, že zatiaľ najhoršia choroba
Dúfam už nikdy viac

@pe_mi nasim ich kozna,len strhla a vydezinfikovala...to iste som robila doma...nemali ziadne masticky,len na kozna upozornila,aby sa neskriabali,lebo tekutina z molusiek je ta infekcna...takze,ked sme nasli nove,rovnako som ich strhla a vydezinfikovala a za par dni sme mali po nich

pe_mi
21. sep 2025
@jarmila2010

@pe_mi nasim ich kozna,len strhla a vydezinfikovala...to iste som robila doma...nemali ziadne masticky,len na kozna upozornila,aby sa neskriabali,lebo tekutina z molusiek je ta infekcna...takze,ked sme nasli nove,rovnako som ich strhla a vydezinfikovala a za par dni sme mali po nich

@jarmila2010 dobré vedieť 👍

anna222
21. sep 2025

Mali sme zopár molušiek,ale trvalo nám to aj vyše pol roka,kým sme sa ich zbavili, medzitým vznikali aj nové. Ale žili sme normálne, do školy chodili,neboli vôbec doma,aj na telesnej cvičili,aj futbal hrali,na tréningy chodili. Dostali ich pri kúpaní v bazéne, a tak sa aj najčastejšie prenášajú. Dávali sme prípravok Molusk, a postupne pomaličky sme sa ich zbavili, mali to moje všetky tri deti naraz.

slavomira236
24. sep 2025
@anna222

Mali sme zopár molušiek,ale trvalo nám to aj vyše pol roka,kým sme sa ich zbavili, medzitým vznikali aj nové. Ale žili sme normálne, do školy chodili,neboli vôbec doma,aj na telesnej cvičili,aj futbal hrali,na tréningy chodili. Dostali ich pri kúpaní v bazéne, a tak sa aj najčastejšie prenášajú. Dávali sme prípravok Molusk, a postupne pomaličky sme sa ich zbavili, mali to moje všetky tri deti naraz.

@anna222 tiez syn mal doniesol ich z kupaliska z vonkajsieho bazena. Roznasaju sa vo vode

autor
24. sep 2025

Nás kožná doktorka nechala doma, zatiaľ 3 týždne potom sa uvidí.