Molusky u deti
Ahojte baby mate niektora skusenost s moluskami u vasich deticiek? Ako ste sa ich zbavili co Vam pomohlo? Dakujem za rady
My uz mame pokoj nastastie. Nikdy to nechcelo zmyznut nic nezaberalo.. Tak som sa nastvala a vydezinfikovanou ihlou som trosku napichla molusku a vytlacila ako pupak. Ku koncu vytlacania moluska ostala tvrda tak som ju chytila medzi nechty a vytiahla (to bol ten koren).. trosku to zacalo krvacat (ako pri otrhnuti chrasty). Natrela som to 60% liehom (bezne sa pouziva na cistenie pupcekou u novorodencou) a krasne sa to zahojilo. Neostali ziadne jazvy ani nic.. Niektore som takto osetrovala tyzden ale za ten pokoj to stoji.
@ja1985 neporadím ako dlho môžeš natierať ale chcela by som sa opýtať ako dlho to už má. Moja známa tiež mala ísť s dcérou do nemocnice, nešla, a nakoniec to po vyše roku zmizlo. Môj syn ich mal minulý rok 4 mesiace. Teraz to dostala dcéra, tak som zvedavá ako dlho to bude mať. Naša kožná ani raz nenavrhla vyškrabovanie.
@hobrlovakatka noo uz aj 4-5 mesiacov...vobec neviem lebo krd sa objavili tak som to vobec neriesila, ze reku vyrazka nejaka :-O a vam co pomohlo aby to zmizlo? Dnes som mu chcela prepichovat ale ai sanca zeby si to dal robit ☹
Kúpte si v lekárni roztok Molusk a kvapkajte podľa návodu, do dvoch týždňov budú preč.
@ja1985 hlavny rozdiel medzi infectodellom a moluskom je sila... jeden je 5% ten sa dava 2x za den a druhy je 10% a ten sa dava 1x.. moja teda pri zoskrabnuti brutal revala, to je pravda.. 2.krat som si pytala znecitlivejuci krem a dr ma vysmiala, koza.. potom sa jej to vratilo, v mensom mnozstve ale aj na novych miestach
Ja som pri synovi tiež použila molusk a vypálilo mu len kožu okolo molusky a tá pliaga ostala. Môjmu to teda nezabralo a ani kamarátke nie. No ale každému zaberie niečo iné. Synovi som hlavne podporila imunitu a od kožnej sme mali RSB roztok. Dcére teraz nedala nič. Začínajú sa šíriť a uvidím čo povie Dr. v piatok na kontrole
Ahojte babule a dávate detičky s moluskom do škôlky?
@naty1507 áno dávam, aj kožná povedala, že môže ísť
@hobrlovakatka ďakujem 😉 my bojujeme od septembra a stále sa nás držia 😥
@naty1507 mojej som objavila prvú na začiatku októbra. Ja dúfam, že čoskoro zmiznú. Používam teraz lastovičník ale nejako nezaberá
Morska voda je najlepsia. Alebo kupit morsku sol a rozpustit vo vode. Nic ine nepomahalo. A toto je bezbolestne a ucinne. A natierat co najcastejsie. A zuiadny kupel. Len sprcha.
Baby, my sme sa trapili rok a stvrt. Mali sme aj Isoprinosine, Molusk, Molusan, skusala som ichtamolovu mast, zinkovu, sudocrem, tuzobnik, cistec... Pomohla morska sol do kupela, a potierat propolisom od vcelara. Ale ak by ste chceli, mam neotvorene balenie aj molusku, aj infectodellu (rodina :D)

Ahojte, hlasim sa po dlhsom case. Nas boj s moluskami bol veeeelmi dlhy. Hanke sa objavila prva moluska v januari 2017, vtedy sme este nevedeli o co ide. V marci som si vsimla, ze toho utvaru pribudlo. V aprili mala 2 roky. Vyzeralo to ako vyrastky. Vystriedali sme postupne 4 kozne a 1 homeopaticku, plus som donekonecna citala a skusala vsetko, co tu bolo spomenute. Vsetko ma to stalo do 400euri! V top stadiu sme sa uchylili k zoskrabaniu, 2 krat! Hanka inak nebyva vôbec chora, a to od septembra 2017 uz chodi do skolky. Posledne molusky sa zacali same hojit. Neviem ci to bolo uzivanim Echinacey alebo morom (no pri mori sme boli aj v 2017 a tam sa jej len zapalili a nic). Niektore sa jej zahojili tak, ze sa akoby vstrebali a hlavne tieto posledne sa jej brutal zapalili, objavil sa viditelny biely stred, ktory som len pritlacenim vytrela betadinom. Je to ulava, a obrovska! Zostali jej jazvicky aj po samozahojenych, nielen po tych vyskrabnutych.