icon

Molusky u deti

luci1407
14. máj 2017

Ahojte baby mate niektora skusenost s moluskami u vasich deticiek? Ako ste sa ich zbavili co Vam pomohlo? Dakujem za rady

elizita
6. aug 2018

Ahojte, hlasim sa po dlhsom case. Nas boj s moluskami bol veeeelmi dlhy. Hanke sa objavila prva moluska v januari 2017, vtedy sme este nevedeli o co ide. V marci som si vsimla, ze toho utvaru pribudlo. V aprili mala 2 roky. Vyzeralo to ako vyrastky. Vystriedali sme postupne 4 kozne a 1 homeopaticku, plus som donekonecna citala a skusala vsetko, co tu bolo spomenute. Vsetko ma to stalo do 400euri! V top stadiu sme sa uchylili k zoskrabaniu, 2 krat! Hanka inak nebyva vôbec chora, a to od septembra 2017 uz chodi do skolky. Posledne molusky sa zacali same hojit. Neviem ci to bolo uzivanim Echinacey alebo morom (no pri mori sme boli aj v 2017 a tam sa jej len zapalili a nic). Niektore sa jej zahojili tak, ze sa akoby vstrebali a hlavne tieto posledne sa jej brutal zapalili, objavil sa viditelny biely stred, ktory som len pritlacenim vytrela betadinom. Je to ulava, a obrovska! Zostali jej jazvicky aj po samozahojenych, nielen po tych vyskrabnutych.

lubka1907
20. aug 2018

@luci1407 Dobrý den, neposlali by ste mi prosím stránku odkiaľ ste vodičku objednali? Vopred ďakujem

bubulacik
24. aug 2018

My uz mame pokoj nastastie. Nikdy to nechcelo zmyznut nic nezaberalo.. Tak som sa nastvala a vydezinfikovanou ihlou som trosku napichla molusku a vytlacila ako pupak. Ku koncu vytlacania moluska ostala tvrda tak som ju chytila medzi nechty a vytiahla (to bol ten koren).. trosku to zacalo krvacat (ako pri otrhnuti chrasty). Natrela som to 60% liehom (bezne sa pouziva na cistenie pupcekou u novorodencou) a krasne sa to zahojilo. Neostali ziadne jazvy ani nic.. Niektore som takto osetrovala tyzden ale za ten pokoj to stoji.

proky1
15. sep 2018

@mikaloca ahoj prosim ta mohla by si mi poslat kontakt na pani bylinkarku? Dakujem

mikaloca
16. sep 2018

@proky1 posielam kontakt: pani Tothova 0918425512

proky1
17. sep 2018

@mikaloca
@mikaloca velmi pekne dakujem

onga1312
23. sep 2018

@elizita ahoj moja ich ma a molusan jej to rozozralo, kedze to je zieravina.... Nikdy mi tak nekricala od bolesti ako pri tomto natierani... Skusam bylinky a samozrejme sirup na imunitu

elizita
24. sep 2018

@onga1312 molusan nie je zieravina, je to nejaka zmes byliniek

onga1312
24. sep 2018

@elizita ale tam je to napisane že je to zieravina a preto asi tak kricala.

elizita
24. sep 2018

@onga1312 ja prave citam pribalovy letak k molusan a nic take tam nie je napisane, je to cesnakovy vytazok... keby si napisala, ze ju stipe Molusk alebo Infectodell tak to pochopim, lebo to je hydroxid draselny...

onga1312
24. sep 2018

@elizita ano molusk mame,,, pomylila som sa. Ale objednala som domaci hojivy zazrak krem a pomaha.

ja1985
18. nov 2018

Ahojte...ako dlho mozem potierat Infectodellom? Ked som zacala, po asi 3-4 dnoch zacervenali ale teda nemiznu...chcem este skusit prepichnut a vytlacitale neviem cimi to 2.5 rocny vydrzi ☹ foto ake to ma prikladam...dr nas chce hospitalizovat aby mu to zoskrabovali ☹

hobrlovakatka
19. nov 2018

@ja1985 neporadím ako dlho môžeš natierať ale chcela by som sa opýtať ako dlho to už má. Moja známa tiež mala ísť s dcérou do nemocnice, nešla, a nakoniec to po vyše roku zmizlo. Môj syn ich mal minulý rok 4 mesiace. Teraz to dostala dcéra, tak som zvedavá ako dlho to bude mať. Naša kožná ani raz nenavrhla vyškrabovanie.

ja1985
19. nov 2018

@hobrlovakatka noo uz aj 4-5 mesiacov...vobec neviem lebo krd sa objavili tak som to vobec neriesila, ze reku vyrazka nejaka :-O a vam co pomohlo aby to zmizlo? Dnes som mu chcela prepichovat ale ai sanca zeby si to dal robit ☹

elizita
19. nov 2018

@ja1985 preco do nemocnice? moja ich mala cca 40 ks a urcite vacsie a zoskrabla jej to normalne v ambulancii.. no potom zoskrabovala aj druhy raz a potom som si povedala staci

ja1985
19. nov 2018

@elizita no prave kvoli zoskrabovaniu...ze to by ambulantne nevydrzal, ze ho trosku omamia a mohli by to robit :-/ do kelu, chcem sa vyhnut tej hospitalizacii

lasto
19. nov 2018

Kúpte si v lekárni roztok Molusk a kvapkajte podľa návodu, do dvoch týždňov budú preč.

ja1985
19. nov 2018

@lasto pouzivam iNfectodell, v lekarni mi povedali ze je to presne to iste co Molusk len lacnejsie....len som mala pocit ze nemiznu...budem pokracovat s tymto zatial

lasto
19. nov 2018

@ja1985 my sme mali Molusk a krásne mizli. Stačilo mi dva dni potrieť, potom očerveneli a zmizli.

elizita
19. nov 2018

@ja1985 hlavny rozdiel medzi infectodellom a moluskom je sila... jeden je 5% ten sa dava 2x za den a druhy je 10% a ten sa dava 1x.. moja teda pri zoskrabnuti brutal revala, to je pravda.. 2.krat som si pytala znecitlivejuci krem a dr ma vysmiala, koza.. potom sa jej to vratilo, v mensom mnozstve ale aj na novych miestach

hobrlovakatka
19. nov 2018

Ja som pri synovi tiež použila molusk a vypálilo mu len kožu okolo molusky a tá pliaga ostala. Môjmu to teda nezabralo a ani kamarátke nie. No ale každému zaberie niečo iné. Synovi som hlavne podporila imunitu a od kožnej sme mali RSB roztok. Dcére teraz nedala nič. Začínajú sa šíriť a uvidím čo povie Dr. v piatok na kontrole

naty1507
7. jan 2019

Ahojte babule a dávate detičky s moluskom do škôlky?

hobrlovakatka
7. jan 2019

@naty1507 áno dávam, aj kožná povedala, že môže ísť

daniela_4
7. jan 2019

@elizita aj nam sa to zahojilo pri mori.a teraz sa objavila 1.tak som vytiahla flasu morskej vody z mrazaku a potierame uz jej ju nieje vidiet...

naty1507
8. jan 2019

@hobrlovakatka ďakujem 😉 my bojujeme od septembra a stále sa nás držia 😥

hobrlovakatka
8. jan 2019

@naty1507 mojej som objavila prvú na začiatku októbra. Ja dúfam, že čoskoro zmiznú. Používam teraz lastovičník ale nejako nezaberá

proky1
9. jan 2019

Morska voda je najlepsia. Alebo kupit morsku sol a rozpustit vo vode. Nic ine nepomahalo. A toto je bezbolestne a ucinne. A natierat co najcastejsie. A zuiadny kupel. Len sprcha.

zumeska
12. feb 2019

Baby, my sme sa trapili rok a stvrt. Mali sme aj Isoprinosine, Molusk, Molusan, skusala som ichtamolovu mast, zinkovu, sudocrem, tuzobnik, cistec... Pomohla morska sol do kupela, a potierat propolisom od vcelara. Ale ak by ste chceli, mam neotvorene balenie aj molusku, aj infectodellu (rodina :D)

daniela_4
12. feb 2019

@zumeska super aj ja som to tu pisala ze nam pomohlo more a teda morska sol...dobre vediet ked bude treba do kupela....

onga1312
14. feb 2019

@zumeska my sme to liecily pol roka, už nemala nikde a teraz po case sa jej znova vratili. Skusim tu morsku sol.