icon

Molusky u deti

luci1407
14. máj 2017

Ahojte baby mate niektora skusenost s moluskami u vasich deticiek? Ako ste sa ich zbavili co Vam pomohlo? Dakujem za rady

daniela_4
15. feb 2019

@onga1312 malo by to zabrat

domini2323
15. feb 2019

Nám pomohla masť Conzerol je naozaj super 😉

domini2323
15. feb 2019

Odporúčam masť Conzerol je super. Dcére po 7 dní začínajú molusky miznut. Je TOP 👍👍👍👍👍😀😀😀

hobrlovakatka
15. feb 2019

@domini2323 veď to stojí 65€ či sa dá zohnať niekde lacnejšie?

domini2323
15. feb 2019

@hobrlovakatka áno je to drahé ale pre nás jediné účinné. Tak za investovali sme a neľutujem 😉

domini2323
15. feb 2019

@hobrlovakatka dobra je aj masticka Molusan. Objednala som ju na nete stojí do 2 eur 5 ml. Používali sme ju síce krátko keďže sme prešli na Conzerol, ale po páru dnoch sa molusky zmensovali. Nevýhoda molusanu je ze smrdí cesnakom ale dá sa to vydržať. Takže za mňa aj molusan je dobrý. Ale každému zaberá niečo iné

hobrlovakatka
15. feb 2019

@domini2323 keď mal molusky syn, tak zmizli samé za 4 mesiace. Teraz ich má dcéra už štvrtý mesiac a nič jej nezaberá. Ale molusan som ešte neskúšala. Tak skúsim najprv ten.

domini2323
16. feb 2019

@hobrlovakatka my sme používali najprv Infectodell niektoré zmizli ale koža okolo sa dcére zapálila z toho a stále sa jej robili nové. Skúste možno vám zaberie ale myslím si ze určite áno. 😉

onga1312
16. feb 2019

@domini2323 a nestipu?

domini2323
16. feb 2019

@onga1312 myslíte Molusan? Nie nestipe len smrdí cesnakom ale dá sa to vydržať

misuliks
16. feb 2019

my sme sa s nimi tiez dlho natrapili. nic nam nepomahalo, co nam davala lekarka. nakoniec som skusila, to, co som mala doma. po kazdom kupani, som jej to vydenzifikocala Betadine a potom natrela Tanno-hermal. Ale kazde zvlast vatovou tycinkou, aby sa to neroznasalo dalej.

papca
18. feb 2019

@domini2323 prosim Ta my sme skusali zatial jablcny ocot a tea tree a musela som to po chvili umyt,lebo strasne kricala,ze ju to stipe a neprestavala....po betadine ju to stipalo tiez,ale prestalo.....ten Conzerol nestipe? Bojim sa to kupit....

domini2323
19. feb 2019

@papca nie nestipe. Nevýhoda je ze je tmavo hnedý ale ak dobre zaschne tak oblečenie nezaspini 😉

domini2323
19. feb 2019

@papca aj našej dcére som natierala s betadine jeden čas a nestipalo ju to

papca
19. feb 2019

@domini2323 tak ju to nestipe, len uz mala zachvaty,tak na to nic nechcela😃

domini2323
20. feb 2019

@papca jasne chápem a objednáte Conzerol? Ja a nim dcére mastim 10 deň a vidno ako sa molusky zmenšujú 😉

papca
20. feb 2019

@domini2323 objednala som,len som trochu na pochybach,lebo to u nas nie je schvalene liecivo

domini2323
22. feb 2019

@papca tiež som pochybovala ci objednať ale tak dúfam ze nesklame a molusky zmiznú úplne. Dajte prosím Vás potom vedieť ci vám Conzerol pomohol. Pekný deň

domini2323
7. mar 2019

@papca doby deň. Prišiel Vám ten krem conzerol? Pomáha?

domini2323
7. mar 2019

@hobrlovakatka dobrý deň. Ako sa máte? Pomáha dcérke molusan?

papca
7. mar 2019

@domini2323 prisiel nam,zatial struedavo oblacno,zopar zaschlo,ale pouzivamevsetko mozne

hobrlovakatka
7. mar 2019

@domini2323 ale už som na nervy. Začal sa dcérke robiť ekzém pod moluskami, tak som Molusan vysadila. Zašli sme ku kožnej do nemocnice a tam šok. Molusky jej budú v narkóze odstraňovať. Ešte stále nemôžem túto informáciu spracovať. Tak som zase nasadila molusan a aj propolis. Budem dúfať, že do zákroku jej zmiznú.

hobrlovakatka
7. mar 2019

@papca tiež má zaujíma ten conzerol. Ako dlho ho už používaš?

hobrlovakatka
7. mar 2019

@domini2323 a vám ten conzerol zabral? Už sú molusky preč?

domini2323
7. mar 2019

@papca tak držím palce

domini2323
7. mar 2019

@hobrlovakatka to mi je ľúto. Drzim palce

domini2323
7. mar 2019

@hobrlovakatka zaberá ale pomaly. Na tu sumu koľko stojí som myslela ze zmiznú raz dva. Dúfam že nesklame a zmiznú všetky.

naty1507
10. mar 2019

My bojujeme s moluskom od septembra a dosť sa nám to zlepšilo po sirupe AMP care síce stojí cca 15€ ( vybrali sme dve balenia) ale už máme len par betarov a samozrejme každý deň narierame aj betadinom

papca
10. mar 2019

@hobrlovakatka tak 2 tyzdne uz vyse, asi na 4 zabral, ostatne su take kadejake, je to tak,ze nic nic nic a potom v priebehu noci sa to zmeni a uz viem,ze ta dalsia sa ide vyliecit,ale nie som si istá,ci je to len tym Conzerolom.Zopár ich ako keby dozrelo a keď som ich cistila tamponom,tak som silnejsie posuchala,aby som vycistila ten stary conzerol zaschnuty a popritom som ich strhla aj s tym bielym vo vnutri a take zaschnu hned za den dva a potom uz len cerveny fliacik mizne. Akoze podla mna je najlepsie ich doma vytlacit, ihlou to trochu rozdriapat a dat to vnutro prec, len mne to 2rocna nechce dovolit, 2 sa mi v spanku podarili....A tiez mame ekzem riadny pod tym loziskom a siri sa jej dalej ten ekzem, pomedzi molusky ho natieram gafrovou mastou este

kickac
11. mar 2019

Chcem sa s vami podeliť o spôsob ako sme sa zbavili molusiek po mesiacoch skúšania všetkých možných výrobkov. Dali sme si predpisat isoprinosine a kúpili sme v DM 100% tea tree olej. 3* denne sme potierali vatovou tyčinkou každú molusku a do 3 týždňov všetky zmizli bez akéhokoľvek prepichovania. Dúfam že moja skúsenosť niekomu pomôže. Mali sme ich viac ako pol roka. Molusk nám ich len rozšíril. Tea tree olej úplne vysusil až sa vsiakli dovnútra.