Molusky u deti
Ahojte baby mate niektora skusenost s moluskami u vasich deticiek? Ako ste sa ich zbavili co Vam pomohlo? Dakujem za rady
Mojej to uz 2x zoskrabovali, ale uz som sa zaprisahala a aj jej slubila, ze koniec, s podmienkou, ze sa nebude branit potieraniu.. a klop klop, konecne natierame bez vreskotu... vecer natieram betadine, rano mikrodacyn, davam jej vit C, D a bol mi infektologickou odporuceny zinok.. to jej davam immune akut (kedze imunoglukan v zlozeni zinok nema)... a sem tam natriem zinkovou mastou.. a momentalne to ma uz tak mesiac ustalene, ze jej to nerastie ani sa nerozmnozuje... dovtedy pri vsetkom jej rastli a rozmnozovali sa... ani nejdem vymenovavat co sme vsetko skusili, v podstate uz vsetko co je v tomto fore aj viac, okrem cerstveho lastovicnika a toho molusanu.. uz ma molusky vysli na 250 eciek plus 3 kozne a jedna homeopaticka... s imfektologickou som zatial len telefonovala a zatial len vdaka nej je to klop klop ustalene ako tak...
Jemine to fakt také ložisko ?? To som ešte nečítala že by takto ..
@sandra86 wooow tak to je super. Dakujem. Tak vyskusam. My sme uz dali aj vypalit dusikom ale.stale.sa tvotia dalsie a uz by som ich znova nedala vypalovat. Teraz to dostala aj prostredna tak som obom davala Molusk ale ten plac a.vreskot uz nezvladam pocuvat. Tak hladam menej bolestivu alebo naj bezbolestnu alternativu
@margaretka noo, rozskriabala a sa jej to roznieslo
písala som tu naposledy v novembri. To mal môj drobec dve molusky. Dnes ich už má asi 10. Od piatku začali neskutočne pribúdať. Až sa mu bojím pozriem na telíčko.
Skúšala som emolux, dávam homeopatiká a imunoglukan, dávala som aj odvar z tužobníka, teraz potieram Betadínom a stále sa robia ďalšie a ďalšie. Som z toho veľmi smutná a neviem čo ďalej. Zajtra idem malého ukázať kožnej, tak dúfam, že nás zoberie. Čo robím zle, keď sa mu tak šíria???
Nam sa zasa po 7 mesiacoch zjavili dve, kozna hned vypalila a potierame InfectoDellom, cca po tyzdni uz jedna odpadla, do 2 tyzdnov by mali uplne zmiznut
@hobrlovakatka rozdrazdene od moluxu.nam sa tiez po nom sirili.davaj iba imunoglukan krem na upokojenie a nam pomohla morska voda.kocky pisali ze prip. Spreje do nosa s morskou solou by mohlo nahradit...skus na vat.tampon a nechat posobit
@daniela_4 emolux som dávala v novembri. Tak z toho to nebude. K moru sa chystáme ale až v júni. Vyskúšam ten sprej s morskou soľou. A som zvedavá čo zajtra povie kožná, ak nás zoberie bez objednania
@hobrlovakatka my sme s nimi bojovali skoro rok.....kizna mu ich viac rozsirila ked mu ich trhala...uz nikdy vuac....ja som si zohnala vodicku a s tym to krasne islo plus imunoglukan....teraz sme uz bez molusiek
My sme ich tiez mali. Skusali sme tea tree olej, koloidne striebro, kupel v epsonskej soli, bio lampu, este nejaky caj na potieranie. Infectodell som cez internet obnednala, no co sme sa zbavili jednych, drobne dalsie sa vytvorili. Takze nic moc.. Nam naj pomohol lastovicnik- tinktura z lastovicnika. Ale aj cerstvy lastovicnik je dobry, no ak ich ma viac, je to prplacka jednu po druhej natierat.. No tuto tinkturu som jej celu ponatierala po zadocku a nohach a hotovo. Tinkturu som objednala cez internet, v bio potravinach nikde nebola. Do 1-2 tyzdnov bolo po nich.
Dievcata, nam ich vypalovali a potierali sme betadinom a pudrom s ichtamolom(aby si to neskrabal), vnutorne imunoglukan na tri mesiace, zbavili sme sa ich, ale teda chcem sa opytat, ci vam ostali jazvy alebo zmizli, lebo ich mame celkom dost:/ zvykne sa to opakovat? Dakujem
@ejkapod teraz mi dala doktorka nejakú robenú vodičku. Počkám mesiac a ak nezaberie tak vyskúšam toto alebo tú tinktúru z lastovičníka
@sun123 mi sme vypalovali 3 krát A stale na ďalšie...
@hobrlovakatka už asi rok čo sa i ch nevieme zbaviť ale čakám babo tak už by som chcela aby ich nemal...kúpim asi ten molusan...lebo dávam mu čo som ja používala keď som mala kurie oka .ale teba to dlho a robia sa mu nové
Baby, my bojujeme uz rok. No aspon to ma momemtalne ustalene. Za posledne 2 mesiace pribudla 1 a zmizli asi 3.. sestrin maly mal par na zadku, potierali mu to rybacou mastou a zmizli. Nechapem, ze kazdemu zaberie nieco ine... teraz kupem v tuzobniku, na imunitu sirup so zinkom, natieram tinkturou na bradavice, sem tam potriem zinkovou mastou, betadinom a rano microdacynom.. su to hnusoby, moju to aspon nesvrbi, no uz taaaak by chcela ist plavat....
...ja uz som v nejakej diskusii tu spominala, ze nam sa podarili zbavit jedine postupnym vytlacani (ma to take tvrde biele jadro), a nasledne som rychlo dezinfikovala betadinom...mali sme toho velmi vela, rozsirilo sa to aj po kreme na ekzem, kt.mal v tom case
Jaj, že rok 😢. Môj malý ich má dva a pol mesiaca a príde mi to ako večnosť. Pliaga hnusná
@kingstonka ja som to aj napichla a chcela vytlacit.. okrem toho ze sa mala moc branila a revala tak jej z toho ani nic neslo take ich ma tvrde
@elizita takto to bolo aj u nás. Manžel malého držal, ja som prepichla, malý kričal bolí bolí a aj keď som to stláčala, nič nevyšlo. Takže to bolo zbytočné
@bubulacik toto som dávala na začiatku. Keď mal drobec dve molusky. Ani jedna nezmizla. A po mesiaci to treba vyhodiť
@hobrlovakatka no je to hrozne ...A už chuda 3 krát vypalovane...trpel strašne :(

Ach aj my sme kdesi chytili molusky....ako dlho ste sa s tym trapili?
A co sterobili ked deti rozskriabali?