icon

Molusky u deti

luci1407
14. máj 2017

Ahojte baby mate niektora skusenost s moluskami u vasich deticiek? Ako ste sa ich zbavili co Vam pomohlo? Dakujem za rady

kemonka
3. dec 2017

Ach aj my sme kdesi chytili molusky....ako dlho ste sa s tym trapili?
A co sterobili ked deti rozskriabali?

elizita
3. dec 2017

@kemonka o mesiac to bude rok co sa mi trapime.. ☹

kemonka
3. dec 2017

@elizita prepanajana....a mozu deti normalne do kolektivu ci ako to je?

elizita
3. dec 2017

@kemonka ano, chodi do skolky normalne.. akurat sme skoncili s plavanim..

kemonka
4. dec 2017

@elizita aha...a cim natieras?
My mame betadyne rano a vecer ichtiolovu mast davat

elizita
4. dec 2017

Mojej to uz 2x zoskrabovali, ale uz som sa zaprisahala a aj jej slubila, ze koniec, s podmienkou, ze sa nebude branit potieraniu.. a klop klop, konecne natierame bez vreskotu... vecer natieram betadine, rano mikrodacyn, davam jej vit C, D a bol mi infektologickou odporuceny zinok.. to jej davam immune akut (kedze imunoglukan v zlozeni zinok nema)... a sem tam natriem zinkovou mastou.. a momentalne to ma uz tak mesiac ustalene, ze jej to nerastie ani sa nerozmnozuje... dovtedy pri vsetkom jej rastli a rozmnozovali sa... ani nejdem vymenovavat co sme vsetko skusili, v podstate uz vsetko co je v tomto fore aj viac, okrem cerstveho lastovicnika a toho molusanu.. uz ma molusky vysli na 250 eciek plus 3 kozne a jedna homeopaticka... s imfektologickou som zatial len telefonovala a zatial len vdaka nej je to klop klop ustalene ako tak...

kemonka
4. dec 2017

@elizita dakujem
No moja si to rozskriabala takze ona ma z jedneho pluzgierika lozisko o priemere 5 cm. Aj tea tree olej jej robi dobre, musime skusat dalej, imunitu aj ja podporujem, ale je to hrozna pliaga fakt

margaretka
4. dec 2017

Jemine to fakt také ložisko ?? To som ešte nečítala že by takto ..

keyka
4. dec 2017

@sandra86 wooow tak to je super. Dakujem. Tak vyskusam. My sme uz dali aj vypalit dusikom ale.stale.sa tvotia dalsie a uz by som ich znova nedala vypalovat. Teraz to dostala aj prostredna tak som obom davala Molusk ale ten plac a.vreskot uz nezvladam pocuvat. Tak hladam menej bolestivu alebo naj bezbolestnu alternativu

kemonka
4. dec 2017

@margaretka noo, rozskriabala a sa jej to roznieslo

hobrlovakatka
22. jan 2018

písala som tu naposledy v novembri. To mal môj drobec dve molusky. Dnes ich už má asi 10. Od piatku začali neskutočne pribúdať. Až sa mu bojím pozriem na telíčko.
Skúšala som emolux, dávam homeopatiká a imunoglukan, dávala som aj odvar z tužobníka, teraz potieram Betadínom a stále sa robia ďalšie a ďalšie. Som z toho veľmi smutná a neviem čo ďalej. Zajtra idem malého ukázať kožnej, tak dúfam, že nás zoberie. Čo robím zle, keď sa mu tak šíria???

renka30
22. jan 2018

Nam sa zasa po 7 mesiacoch zjavili dve, kozna hned vypalila a potierame InfectoDellom, cca po tyzdni uz jedna odpadla, do 2 tyzdnov by mali uplne zmiznut

daniela_4
22. jan 2018

@hobrlovakatka rozdrazdene od moluxu.nam sa tiez po nom sirili.davaj iba imunoglukan krem na upokojenie a nam pomohla morska voda.kocky pisali ze prip. Spreje do nosa s morskou solou by mohlo nahradit...skus na vat.tampon a nechat posobit

hobrlovakatka
22. jan 2018

@daniela_4 emolux som dávala v novembri. Tak z toho to nebude. K moru sa chystáme ale až v júni. Vyskúšam ten sprej s morskou soľou. A som zvedavá čo zajtra povie kožná, ak nás zoberie bez objednania

luci1407
autor
25. jan 2018

@hobrlovakatka my sme s nimi bojovali skoro rok.....kizna mu ich viac rozsirila ked mu ich trhala...uz nikdy vuac....ja som si zohnala vodicku a s tym to krasne islo plus imunoglukan....teraz sme uz bez molusiek

sin_dy
25. jan 2018

My sme ich tiez mali. Skusali sme tea tree olej, koloidne striebro, kupel v epsonskej soli, bio lampu, este nejaky caj na potieranie. Infectodell som cez internet obnednala, no co sme sa zbavili jednych, drobne dalsie sa vytvorili. Takze nic moc.. Nam naj pomohol lastovicnik- tinktura z lastovicnika. Ale aj cerstvy lastovicnik je dobry, no ak ich ma viac, je to prplacka jednu po druhej natierat.. No tuto tinkturu som jej celu ponatierala po zadocku a nohach a hotovo. Tinkturu som objednala cez internet, v bio potravinach nikde nebola. Do 1-2 tyzdnov bolo po nich.

lenakiss
25. jan 2018

@sin_dy ahoj...A kde.sa to dá objednať? Mi sa ich tiez nevieme zbaviť

hobrlovakatka
25. jan 2018

@sin_dy no vyskúšam. Dnes objednám.
@lenakiss ako dlho ich už máte?

ejkapod
25. jan 2018

Urcite odporucam tento balzam....vsetko možné sme vyskusali toto nam pomohlo... Natierala som len večer, lebo smrdi cesnak

sun123
25. jan 2018

Dievcata, nam ich vypalovali a potierali sme betadinom a pudrom s ichtamolom(aby si to neskrabal), vnutorne imunoglukan na tri mesiace, zbavili sme sa ich, ale teda chcem sa opytat, ci vam ostali jazvy alebo zmizli, lebo ich mame celkom dost:/ zvykne sa to opakovat? Dakujem

hobrlovakatka
25. jan 2018

@ejkapod teraz mi dala doktorka nejakú robenú vodičku. Počkám mesiac a ak nezaberie tak vyskúšam toto alebo tú tinktúru z lastovičníka

lenakiss
25. jan 2018

@sun123 mi sme vypalovali 3 krát A stale na ďalšie...
@hobrlovakatka už asi rok čo sa i ch nevieme zbaviť ale čakám babo tak už by som chcela aby ich nemal...kúpim asi ten molusan...lebo dávam mu čo som ja používala keď som mala kurie oka .ale teba to dlho a robia sa mu nové

elizita
25. jan 2018

Baby, my bojujeme uz rok. No aspon to ma momemtalne ustalene. Za posledne 2 mesiace pribudla 1 a zmizli asi 3.. sestrin maly mal par na zadku, potierali mu to rybacou mastou a zmizli. Nechapem, ze kazdemu zaberie nieco ine... teraz kupem v tuzobniku, na imunitu sirup so zinkom, natieram tinkturou na bradavice, sem tam potriem zinkovou mastou, betadinom a rano microdacynom.. su to hnusoby, moju to aspon nesvrbi, no uz taaaak by chcela ist plavat....

kingstonka
25. jan 2018

...ja uz som v nejakej diskusii tu spominala, ze nam sa podarili zbavit jedine postupnym vytlacani (ma to take tvrde biele jadro), a nasledne som rychlo dezinfikovala betadinom...mali sme toho velmi vela, rozsirilo sa to aj po kreme na ekzem, kt.mal v tom case

hobrlovakatka
25. jan 2018

Jaj, že rok 😢. Môj malý ich má dva a pol mesiaca a príde mi to ako večnosť. Pliaga hnusná

elizita
25. jan 2018

@kingstonka ja som to aj napichla a chcela vytlacit.. okrem toho ze sa mala moc branila a revala tak jej z toho ani nic neslo take ich ma tvrde

hobrlovakatka
25. jan 2018

@elizita takto to bolo aj u nás. Manžel malého držal, ja som prepichla, malý kričal bolí bolí a aj keď som to stláčala, nič nevyšlo. Takže to bolo zbytočné

bubulacik
25. jan 2018

My mame tuto vodicku a celkom dobre zabera... predtym sme tiez skusali prepichnut, vytlacit a vydezinfikovat ale nepomohlo... a na kozne jej to vyskrabat nedam... predtym sa nam to rozsirovalo ale teraz je to ustalene a ma uz len na nozockach.. a na imunitu davame arkodefensis..

hobrlovakatka
25. jan 2018

@bubulacik toto som dávala na začiatku. Keď mal drobec dve molusky. Ani jedna nezmizla. A po mesiaci to treba vyhodiť

lenakiss
25. jan 2018

@hobrlovakatka no je to hrozne ...A už chuda 3 krát vypalovane...trpel strašne :(