Mononukleóza, pneumokok pyogenes a chlamýdie v krvi
AHojte budem rada ak sa podelíte s vasimi skusenostami dcera ma vsetky tieto tri veci naraz:(
@lucka127 táto u nás na dedine nedáva rada antibiotiká, Paťka má tretí deň teploty, kašle, soplíky, pred tromi týždňami to isté a len povie, to je vírusové, kúpte si taký a taký sirup, ani recept nedá. ale sledujem od septembra v kuse chorá dva týždne doma, týždeň v škôlke a stále dokola
@lucka127 môj najmladší syn to mal keď sme sa vrátili z dovolenky vtedy mal necelé tri roky v noci nám začal chrčať a lapať po dychu :( neviete si predstaviť keď chcete mu pomôcť, a len pozerá tými očkami na vás a nevie čo sa to deje vysoké teploty neviete ako tak len rýchlo záchranku a šup do nemocnice boli sme izolovaný tri týždne :( spočiatku nevedeli prísť z čoho to je pečeň aj slezina zvädšené a zle sa mu dýchalo tri dni bol napojený na dych.prístrojoch a nakoniec sme zistili že klíma v autobuse bola špinavá lebo viacerí dovolenkujúci boli na tom podobne tiež mali mononukleozu z klímy alebo boli prechladnutý .Veľmi nám vtedy pomohli známi ktorý majú včielky dali nám včelý peľ a propolis to sme davali malému po malých lyžičkách tak tiež hral hlivu ustricovu a rakytník ,od primára sme mali tabletky na posilnenie imunity .Malý bral všetko čo sme mu dávali no aj tak nám dosť schudol pri tom a Chvála Bohu to prešlo asi za tri mesiace bolo to všetko v norme len sme museli dať vybrať nosne mandle lebo na tých mal ešte ostatky chlamýdii .postupne nám opäť pribral a dnes je všetko ok 🙂 žiadne následky mu neostali 🙂 .Neboj sa to zvládnete len mega-dávky na podporu imunity a probiotiká na kg.doma mám stále včelý peľ a propolis kupujem od včelároch alebo v zdravej výžive.
@lenka07 dakujem ti propolis mam 100 metrov cez ulicu🙂dakujem naozaj viem aky je to pocit ver mi ona anm chrcala mala obrovske mandle krcne + opuchli ejj uzliny zarovno krku do tej mono mala aj hnisavu anginu bala som sa v noci ist lahnut preto som ju radcsej nehala v nemocke hned na krcnom jeje vyisali papier na hospic pichali jeje atb do zily+ kortikoidy..ja si presne myslim ze pôvodcom u nas su tieto krcne mandle len nvm ako ju udrzat pri zdravi na 3 tyzdne aby nam to mohli vybrat..nesmie mat atb..:(bola aj teraz doma z nemocky izolovana na ovoci a imun.preparatoch atb a zacala kaslat zo dna na den:(a potom zistili tie chlamydie ach
@lenka07 nam nechceli ale ma to od babatka nonstop angina ci herbal ci hnisava aj napriek tomu ze bola dojcena stale..preto ich chcem dat ja vybrat velmi a odbornik povedal ze ked je to takto tak by bolo lepsie a po tom oslednom co bola v nemocke budem rada ked sa tych hnusi zbavime, nevedela ani tbl prehltnut ani rozpravat poriadne:(
@lenka07 ahoj dnes sme boli na kontrole nvm ako to vychadza ale bavili sme sa o moznosti individuálneho studia:( vôbec nvm co robit budeme to musiet s muzom riadne premysliet,ak chceme dat vybrat mandle musi byt zdrava 3 t bez atb liecbu nam dala na 21 dni fromilidom a po 3 mesiacoch sa berie krv opatovne na chlamydie tak uvidíme..ale ma totalne rozbitu imuntinu po tom vsetkom skor sa bojim ked ju dam do skoly ze bude vsetko sa zajedno na nu lepit a tiez dostanu to aj ostatne deti, tak premyslam ci lepsie riesenie nie je nehat ju doma na idndividualnom ucebnom plane a mat doma jedno chore dieta staci ako mat doma chore vsetky 4 uz to nie je normalne od zaciatku januara mame vsetko mozne vsetci:(zatial ma v ziackej domaca liecba do 13.3..

@minnie30 no to je ozaj zvlastnenam z fleku nastavila atb selenka strasne kaslala z nicoho nic baal som sa ze skoncime zase v nemocnici..do toho Ben aj Bella no koniec..najstarsieho som dala na prázdniny k starkej,ten ejdiny vdaka Bohu odolava..