Montelukast - vaše názory a pripomienky
Ahojte, dcera dostala od imunologicky predpisany Motelukast, ale astmu nema. Ma problemy s hornymi dychacimi cestami, casto ma nadchu, kasel. Budem rada ak mi date vediet ti, ktori ste to brali, beriete ake s tym mate skusenosti. Velmi pekne dakujem 🙂
Aha to neviem lebo vsade pisu, ze astma a tabletky sa priamo tak volaju. Dokonca aj ORL tu na konikovi povedala, ze je to na astmu. dakujem
@bevab Montelukast je to iste ako Singulair ,akurat ze za montelukast v lekarni nedoplacas..
Imunolog vam sice predpisal liek,kde je napisame ze na astmu,no v skutocnosti sa tento liek podava aj pri castych bronchitidach a laryngitidach.. liek rozsiruje priedusnice,a tym dietatko uz tak casto neochorie (laicky povedane)
Moj syncek 4,5r uziva singulair uz rok vecer pred spanim a vidim vyrazne zlepsenie zdrav,stavu.
prajem vela zdravia.. 🙂
no tak aj moj syn ich bral 2 dni a povedala som dost s obavami som mu ich davala prvy krat ked som citala tie neziaduce ucinky ako samovrazebne sklony pri detoch taketo neziaduce to je otras. prva noc v pohode a druha noc teda rano katastrofa zobudil sa s hroznym snom ze moj bratranec s krvavými ocami zabil mojho chlapa a dal ho mrtveho do tasky. a toto sa sniva 3rocnemu decku no tak som mu ich vysadila neviem no bojim sa mu davat take svinstvo
ahoj, aj moja dcerka berie montelukast, mala od augusta dost vazne stavy, a na zaciatku oktobra jej ho nasadila, malej je ovela leosie, a ma ho este na dalsie 2 mesiace...jej stav sa zlepsil, a nemame konecne kasel drhnuci, tak som konecne rada, ze sa moje male 19 mes.dieta v noci vyspinka 🙂
Aj moj syn ma singulair, ma vsak aj vedlajsie ucinky
@andalika ake vedlajsie ucinky mate?
Už ho neberie syn,ale bol viac podráždený
ja len pridavam pozitivnu recenziu na montelukast...moj syn ma suchy drazdivy kasel. Napriek tomu ma vsetky vysledky v poriadku vsetko ma ciste aj dychanie, pluca, priedusky..alergološka nam dala montelukast a konecne je pokoj s kaslom toto jedine mu pomohlo po takmer pol roku patrania a riesenia jeho sucheho kasla...
Nie nemal len suchy drazdivy kasel

@bevab skusenosti mame dobre. to nie je na astmu. to je ucinna latka v singulari, na podporu imunity. hlavne proti bakterialnym infkektom