icon

Môže 11-ročné dievča dostať menštruáciu?

18. aug 2024

Dobry je mozne dostat menzes v 11 ked nemam ziadne priznaky puberty? Nasla som si pred mesiacom na spodnom pradle hnede skvrny a neskor uz len biele.Je to menzes? Prosim napiste,nemam dobry vztah s mamou

michaela789
•
18. aug 2024

Áno, je normálne, že ešte riadne nemenštruuješ. Ale podľa príznakov sa už telo chystá. Takže maj hygienické potreby po ruke 👍🏻

januska12323
•
18. aug 2024

Áno už sa to chystá.

januska12323
•
18. aug 2024

Hnedé je vlastne stará krv ešte sa ti poriadne nevie spustiť.

ns994
•
18. aug 2024

Je to normalne. Ja som tiez dostala v 11/12 prvýkrát. A je aj normalne,.ze zo zaciatku to mas takto hnede, pomaly sa to spusta. Mavaj pri sebe vlozky. Preistotu

butterflyeffect
•
18. aug 2024

Ano. Ja som mala v 11. Nevlastna dcera ma 11 a vravela mi ze spoluziacky uz maju niektore uz od 9 rokov. Skus sa porozpravat s mamou alebo s niekym s rodiny aby si bola pripravena ked sa to rozbehne…

simsalabim
•
18. aug 2024

Ja som mala 10 a 9 mesiacov pri prvom. Takze… ano. A pri mojich dcerach si pamatam taketo jednorazove spinenie. Prva dostala menzes pol roka na to. Druha o rok a pol.

slavomira236
•
18. aug 2024

Ano ja som dostala prvy lrat ma konco 4rocnika v 5t uz pravidelne
A mebola som jedina 4spoluziacky sme tak dostali

jamidea
•
18. aug 2024

Jasne, presne takto som pred milion rokmi mala zaciatok v prvy den prvy krat. Hnedaste spinenie. 11 je normalne

fairyy
•
18. aug 2024

ano ja som dostala v 11tich a dcera v 10tich... hlavne maj pri sebe vlozky a chapem, ze mate zly vztah s mamou no mozno tato tema by stala za to sa s nou porozpravat... ked myslis, ze nie, tak ak mas viac otazok skus sa pytat tu

jamidea
•
18. aug 2024

@jamidea nevsimla som si, zeto pise dieta. Tak doplnim
Hlavne si zacni znacit, kedy mas to spinenie. Je to uzvlastne menstruacia a je dobre vediet kedy je. Zo zaciatku moze byt nepravidelna, ja som mala hned cyklus okolo 26dni. Ale mozes mat zo zac.aj 35-45 dni.