icon

Môže 2-mesačná biogaia aj coliprev súčasne?

michaelaro
24. nov 2019

Dievčatá prosím Vás môžem dávať biogaia kvapky a aj coliprev , espumisan som dávala do každého jedla , moja má 2m, ale mám pocit že ju boli bruško stále . A ako najlepšie davkovat kvapky ?

veronika4495
•
Odpoveď bola odstránená
•
zuzkaa1991
•
24. nov 2019

@michaelaro my sme to zazili tiez 3mes. Skusala som mlieka menit kvapky asi všetky ale nakoniec som mala pocit ze pomohli sab simplex a nedavala som do mlieka ale pred papanimna lyzicku som dávala kvapky a urcite vigantol tiez mozu spôsobovať tak ci náhodou ich nepouzivate

tinkatinus
•
24. nov 2019

@michaelaro my sme tiež skúsili uplne vsetko a nič nepomohlo, do 9 mesiacov hrôza potom sa to zlepšilo a uplne to vymizlo po roku. Malý bol kojeny a ja som už ani nič nejedla, čo som myslela, že je to z toho a pri druhom sa jedla skoro všetko, okrem kapusty a ten si len mesiac večer pomrnčal a bol kľud. A keď je pravda, že druhému pomohli dosť masáže bruska, čo mi dala fyzioterapeutka na videu

malinajahoda
•
24. nov 2019

@michaelaro treba skúsiť ktoré kvapky malej pomôžu. Ako dlho už ich dávaš? Kojíš alebo je na UM? Biogaia sú probiotiká.

janamexico
•
24. nov 2019

Skus sám siplex alebo coli prev tento nám doporučila gastro mala mapa kolíky do 7 mesiacov 🙄

michaelaro
autor
•
25. nov 2019

@janamexico
Dávam coliprev pred každým mliečkom , a musím “poklopat” že je to lepšie

janamexico
•
25. nov 2019

@michaelaro super aj nám veľmi pomohol 😉

michaelaro
autor
•
26. nov 2019

@janamexico a keď si videla výsledky aj naďalej si používala ?

janamexico
•
28. nov 2019

@michaelaro ja už som potom dávala oba sem tam dve kvapky na dudlik ale to už zriedkavo