icon

Môže byť 2 ročné dieťa stále unavené?

zuzana1992
19. júl 2012

Ahojte moje krsna vsatne ráno o 9-10 a už o jedenástej leží v posteli a chce spať. Plače keď ju chceme vybrať s postieľky. Spí aj do 16-17 a večer už okolo 21 spí zasa podla mňa to nie je v poriadku.. Môže byť lenivá? To sa mi niako nezdá. Nemôže byť za tým niaka choroba? Nechceme isť hneď k lekárovi. Ďakujem

Strana
z2
erikasadek
19. júl 2012

@zuzana1992 ak ti mozem poradit tak
@strapco13 je lekarka a mozes jej doverovat... 😉 😉 skus to riesit s lekarom... a daj potom vediet ostavm dufat ze to nie je nic vazne a coskoro sa to da do poradku... 😉

beruska9561
19. júl 2012

@zuzana1992 ako bolo vyššie spomenuté, môže ísť o anémiu, chudokrvnosť. ja som mala podobnú skúsenosť s dcérou, bývala veľmi unavená, zrazu chodila spávať skôr ako bežne, každá činnosť ju unavila, trpela nechutenstvom a tiež bola dosť rozcitlivená, podráždená..ja som neváhala a šla som k dr., požiadala som o krvné testy a skutočne ukázali anémiu. dostala lieky a zo dňa na deň sa mi dcérka rozjedla, doslova kypela energiou. určite to začni riešiť, nechcem strašiť, ale môže ísť aj o niečo vážnejšie a určite by si si vyčítala, ak by si niečo zanedbala.

luciferkax
19. júl 2012

Môj bol spachtoš, ale čo je veľa, to je veľa, poda mna veľa. Skoč s nou k lekárne, možno je iba anemická ,no môže to byť aj cukrovka, alebo toxoplamoza... ale hádam bude všetko OK 🙂 🙂

luciferkax
19. júl 2012

@luciferkax alebo ma ešte napadlo, takto spí od mala, alebo len teraz takto začala spávať?

Strana
z2