icon

Môže byť chlapček strašne nervózny a nekľudný z Nutrilonu?

mimikina125
12. júl 2013

chcela by som vyskušať zmeniť mlieko len sa bojim aby ho nebolelo bruško viac .. mate niektora s tym skusenosti?

marianka3
12. júl 2013

Môže. Môj syn z Nutrilonu vracal ako fontána :( Odvtedy nemôže mliečko ani cítiť, skúšala som Hami - zapekalo z nej, Bebu 2 - bruško bolelo, tiež bol nekľudný. A teraz skúšame Sunar complex, banánový 😒

ankat
12. júl 2013

No my sme maly nutrilon a bolelo ho brusko,zapekalo ho,presli sme na hipp tak bola hned zmena k lepsiemu a teraz sme na babylove a je to podobne ako hipp mliecko pekne kaka a brusko ho neboli... 😉

katren
12. júl 2013

moze....my sme skusali tiez viacere, ale najviac sa mi osvedcilo Hipp Combiotic 😉

tatko_bebe
12. júl 2013

vyskusajte Hipp my sme pouzivali Nutrilon a nebolo to prave orechove a uplnou nahodou som doniesol Hipp a vuala zachutil a prestali problemy s kolikami, Sunar Vam neodporucam

sense
12. júl 2013

Hipp combiotik , ani Nutrilon ani Beba nam nerobili dobre

biancal
12. júl 2013

my takisto ako @katren , najprv sme papkali Nutrilon, ale presli sme na Hipp Bio Combiotic a sme nadmieru spokojni 🙂

kateklaudia
12. júl 2013

Áno, môže. Kým prvorodenej dcérke úplne vyhovoval, tak som si myslela, že aj mladšej bude dobrý, ale mýlila som sa. Spôsoboval jej tráviace problémy, zápchu a od bolesti bruška bol nekludná. Urgentne sme situáciu riešili aj s pediatričkou - poradila nám opatrne prejsť na iný tip mliečka, ale musím napísať, že sme vyskúšali niekoľko, kým sme našli vhodné /Beba Pro/. Keď sme videli, že sa jej uľavilo - uľavilo sa aj nám. Celý priebeh sme konzultovali aj s pediatričkou.

zszudorova
13. júl 2013

my sme tiez zacinali nutrilonom Ha, po problemoch Hipp bio combiotic-uplne super, ale v 4mes prestal malej chutit takze teraz mame Hami a tiez pohoda. vyskusaj🙂

snu
13. júl 2013

u nas tiez nutrilon robil problem,,presli sme na hami a druhemu synovi tiez hami 🙂 a spaval mi skoro celu noc 🙂

mondulka
13. júl 2013

Nám tiež robil nutrilon velké problémy až sme skončili v nemocnici,vymenila som mlieko aj bez súhlasu doktorky a všetky bolesti a všetko hneď prestaloa malá bola ako vymenená,Papáme Babylove odporúčam viacerým pomohol z môjho okolia

althejka
14. júl 2013

Nutrilon robil malemu strasnu zapchu, kupili me Hami a je na nom uz 8 mesiacov 🙂