Môže byť dieťa ospalé z antibiotík?
Ahojte. Idem sa vyžalovať bola som s mojim dietatom v nemocnici lebo malo vyššie crp .. modrali pery a a mala triašku pri 38.2 vyšlo jej že má anémiu. Idú jej aj zúbky má aj afty z horúčok...kus chytené hrdlo...len ako sme boli v nemocnici sa mi zdala kus spavejšia ale zas čo iné by mala robiť v nemocnici tiež keď som tam bola ja hosp.tak aj ja som len spala😀😀lenže aj doma mala spánok na obed do 13:30 a teraz sa pýtala zas...piť pije,kaká,ciká papá slabšie keďže má aj afty,zuby a pochopitelne po horúčkach nikomu nechutí..crp jej stiahli a dali aj na domov ATB...trošku sa bojím že má zápal mozgových blán lebo aj lekárovi to napadlo keď ju videl aj keď mi tvrdil že keď skúšal jej reakciu tak nereagovala tak ako by reagovalo dieťa pri zápale lenže oja je dosť sipné dieťatko aj pri napichovaní kanyle a infuzii v nemocnici ani len nepípla...horúčky nemá už 4.deň ale môže byť aj vďaka liekom nie?
@jjanulienka Ďakujem❤️
piť,piť,nesladený čaj,citrónová voda, mlieko nie,polievky -nie bujónové apod.
@babababka lenže ona bez mlieka nezaspí ale snažíme sa.❤️ ďakujem za radu.
aspoň zriediť s vodou.
@babababka no ona UM..alebo neviem ako myslíte
som nevedela,že pije um.Som myslela,že normálne mlieko a to zriediť s vodou.Ospalé môže byť aj z rekonvalescencie aj z tohto počasia,ak sa ti hocičo nezdá,smer pohotovosť alebo 155-poradia.Držím palce.
@babababka zajtra ideme k pediatrovi spomeniem mu
Dakujem
Únavu môže mať aj z atb, ale aj z anémie.
Mlieko môže keď nemá horúčku
Anémia sama o sebe spôsobuje ospalosť, horúčka tiež vyšťaví orgsnizmus…
Z Atb nebude ospale. Dieta je chore, vycerpane a su horucavy. Organizmus tolko nevladze. Na Atb by som mlieko nedavala, moze dostat hnacku. Davaj probiotika.

Tak je po horuckach plus to teplo vonku jasne že je unavená viac.. hlavne nech veľa pije. Prajem skore uzdravenie 🍀