Môže byť hlienový kašeľ vyliečený za týždeň?
Ahojte ak by som mohla poprosiť mám otázočku je možné u 10 ročného dieťaťa vyliečiť hlienový kašeľ za týždeň dneska sme dostali antibiotiká a ešte k tomu mu mám podávať sirup solmucol na rozpustenie hlienový pretože v škole ma už veľa vymeškaných hodín a nechcem aby vymeškal ešte viac za odpovede ďakujem 🙂
@panineznama16 U nas Solmucol vždy pomohol na rozpustenie a vykaslanie hlienov. Tak dávaj ako Ti lekar povedal.
@panineznama16 Keď má atb tak by malo byť po týždni lepšie. Len ten kašeľ niekedy trvá dlhšie. Treba to riadne preliečit a hneď po chorobe necvičiť na TV.
Moji chalani vzdy kaslali aj 3 tyzdne. Dr. povedal, ze to je normalne, kasel vzdy trva dlhsie, ale ze uz infekcni nie su, tak do skoly isli. Ale necvicili, nebehali, teda davali si pozor aby sa nezadychcali. Aj ja som naposledy kaslala cez 3 tyzdne.
Nedávala by som Solmucol,/ 10 r. sirup??/ ale Bromhexin kvapky + veľa tekutín, ideálne vlažný čaj
@patka06 u mňa iný sirup nezaberá iba solmucol kvapky taktiež antibiotiká predpísala eirus či ako sa to volá a do nosa antibiotické kvapky a čaj do neho nedostanem iba ochutenu vodu alebo džús
@panineznama16 U nas Solmucol vždy pomohol na rozpustenie a vykaslanie hlienov. Tak dávaj ako Ti lekar povedal.
@tina5959 však to že aj u nás nič iné nezaberá ani solvolan ani kvapky jediné čo zaberá je solmucol
@panineznama16 Keď má atb tak by malo byť po týždni lepšie. Len ten kašeľ niekedy trvá dlhšie. Treba to riadne preliečit a hneď po chorobe necvičiť na TV.
@tina5959 aha jasné tak dám vedieť obvodnej lebo ona mi nenapísala nič také že necvicit iba sa mám ozvat keď sa mu polepší
Moji chalani vzdy kaslali aj 3 tyzdne. Dr. povedal, ze to je normalne, kasel vzdy trva dlhsie, ale ze uz infekcni nie su, tak do skoly isli. Ale necvicili, nebehali, teda davali si pozor aby sa nezadychcali. Aj ja som naposledy kaslala cez 3 tyzdne.
@ivanakal to viem že kašeľ trvá dlhšie u nás 3 týždne našťastie ešte nebol Max 2 týždne 🙂
Samozrejme , že áno. Akú baktériu mal , keď má atb ? Ja som už dávnejšie vymenil solmucol za erdomed a do týždňa je po kašli .
Samozrejme , že áno. Akú baktériu mal , keď má atb ? Ja som už dávnejšie vymenil solmucol za erdomed a do týždňa je po kašli .
@kleopatra114 pediatricka tak povedala že to môže byť aj od toho že je jar a všetko kvitne že môže byť na nieco alergická reakcia ten erdomed mi nepovedala iba mi odporučila solvolan a mukosolvan či ako sa to volá no tieto dva som povedala že mu nezaberajú kašlala s toho aj dva týždne ale na tento solmucol nemôžem nič povedať 🙂

Nedávala by som Solmucol,/ 10 r. sirup??/ ale Bromhexin kvapky + veľa tekutín, ideálne vlažný čaj