Môže byť príčinou alergickej reakcie Augmentin?
MOJ 15 mesačný syn sa strasne osypal na celom tele,lekarka ako to uvidela povedala,že je vhodný na príjem,kožná nam dala fenistil a dajaku masť.uprosila som ju na Hydrokortyzon ale veľmi nepomáha trošku to zbledne a potom zasa sčervenie.OD minulého týždňa bol veľmi nachladený,bral augumentin duo mohlo by to byť od toho? ☹
moj sa osypal až na 5 deň,a očkovaný sme neboli tak neviem
@bobocka maly sa osypal až na 5 deň,a očkovaný sme neboli
Môj syn mal tiež raz takúto reakciu z Augmentinu, ale to bral asi druhé balenie, lebo mu nemohol prejst zápal priedušiek. Išli sme na pohotovost a potom mu ho vysadili. Tiež dostal fenistil a tie rektodeltové čipky alebo ako sa to volá. Ten fenistil bral asi aj 2 mesiace pokedy mu tie obsypy úplne prešli. Dlho sa to vlieklo takže trpezlivosť.
@lucia375 dakujem pekne aj ja som si myslela že to bude od augumentinu už včera som ho vysadila este ze sa neškrabe dúfam že mu uľaví este raz dakujem
@lubicagasparik Držím palce, nech ho to čím skôr prejde. Je to nepríjemné ked sa niečo také stane. Aj ja som sa zľakla, preto som hned bežala na pohotovost.
@lucia375 dakujem a prajem pokojné Vianoce
@lubicagasparik Aj Vám požehnané Vianoce 🙂

@lubicagasparik augmentin ja ani vidiet nemozem.moj malyy z toho vchytal tak zlu reakciu behom asi 12h,ze sa mu totalne zapalila cela ritka a po vysusani sa mu koza zlupala!!!!! strasne plakal.ten bordel(augmentin) uz moje dieta nikdy neuvidi!!! neviem ci je to (ten vysyp) v neziaducich ucinkoch ale. no neboli ste nedavno ockovani mmr? tam je mozny vedlajsi ucinok aj vysyp.