Môže byť vdychnutie vody v bazéne pre dieťa nebezpečné?
Sme na dovolenke, a 2 rocny syn to nejak v hotelovom detskom bazene nevymeral a vdychol vodu. Velmi kaslal a plakal. Teraz je uz ok a hra sa dalej v bazene. Velmi sa bojim o neho. Hrozi mu realne nieco? Chat gpt ma strasne vystrasil.
všeobecne platí, že keď niekto vdýchne vodu tak pozorovať a hneď konať, ak začne akokoľvek inak reagovať ako zvyčajne. určite aj do zajtra doobeda pozorovať či nekašle, či sa mu nezhoršilo dýchanie, či nie je bledý, ospalý, sťažuje sa že ho bolí na hrudníku - vtedy hneď volať záchranku...
ale ako som písala, istota je ísť k lekárovi hneď ...
Chat gpt 🙈
ja by som išla k lekárovi hneď nech ho pozrie ... pri tak malých deťoch je možné že ti nepovie že mu niečo je ...
@biba_18 moj muz nechce… pozera na mna ako na blazna. Ale v tom bazene som s nim bola ja. A strasne si to vycitam
S najväčšou pravdepodobnosťou mu nič nebude. Veľa deťom sa to stáva a sú v poriadku. Ale pre istotu na najbližších 24h viac sleduj.
@anonym_autor muž nechce - ale ty chceš?
ako sa poznám mňa by chytal hysak ak by spochybňoval moje obavy - ale môj muž to ani nerobil nikdy ...
zatiaľ nie je dôvod na paniku keď je malý ok - ale je to naozaj potencionálne nebezpečné. ako píše @thereisabear - pozorovať ako ostriež každý nezvyčajný príznak ...
Kedy už konečne ľudia začnú znova používať rozum a nie AI aplikácie? Si matka nepotrebuješ potvrdenie zvonku, mojej malej sa nič nestalo tvojmu dieťatku môže. Chod k Dr radšej zbytočne ako by malo byt neskoro
Ja by som určite išla k dr. Moje dieťa vdýchlo mlieko pri pití, mal kriticky stav. Áno, 2r dieťa a novorodenec je rozdiel, no tak ci tak by som k dr išla. 100x zbytočne ako raz neskoro.
ako sa poznám mňa by chytal hysak ak by spochybňoval moje obavy - ale môj muž to ani nerobil nikdy ...
zatiaľ nie je dôvod na paniku keď je malý ok - ale je to naozaj potencionálne nebezpečné. ako píše @thereisabear - pozorovať ako ostriež každý nezvyčajný príznak ...
@biba_18 idem s nim sama
@anonym_autor držte sa
@biba_18 idem s nim sama
@anonym_autor držím palce. Daj vedieť ako ste dopadli.
@anonym_autor chodíme na baby plávanie od pol roka, deti tam bežne vdychnu vodu a čo? 😅🙈
Kedy už konečne ľudia začnú znova používať rozum a nie AI aplikácie? Si matka nepotrebuješ potvrdenie zvonku, mojej malej sa nič nestalo tvojmu dieťatku môže. Chod k Dr radšej zbytočne ako by malo byt neskoro
@sszuzu8 okej, muz mi hovoril ze prehanam a nic mu nebude a zbytocne stresujem a naco a ze som hysterka. Nevedela som co robit, je to aj jeho dieta, bol tam tiez.
@anonym_autor držím palce. Daj vedieť ako ste dopadli.
@biba_18
@lucia13022023 dakujem, uz odchadzame od dr. Povedala ze vacsinou tych par sekund nie je nebezpecnych, popocuvala ho a v plucach vodu nepocula.
@anonym_autor chodíme na baby plávanie od pol roka, deti tam bežne vdychnu vodu a čo? 😅🙈
@anonym_32344a podla mna je ine ked je to dieta na vodu zvyknute. Moj sa nikdy neponara, na baby plavanie sme nechodili
@biba_18
@lucia13022023 dakujem, uz odchadzame od dr. Povedala ze vacsinou tych par sekund nie je nebezpecnych, popocuvala ho a v plucach vodu nepocula.
@anonym_autor super autorka 🙂
@anonym_32344a to naozaj toto porovnávaš? 🤔
@anonym_32344a to naozaj toto porovnávaš? 🤔
@anonym_72f571 a prečo by to neporovnavala??
@anonym_72f571 a prečo by to neporovnavala??
@simca06022011 baby plávanie - inštruktor ktorý má kurz prvej pomoci - dieťa zvyknuté na vodu
Autorkin prípad - plač - kašeľ - dieťa nie je zvyknuté na vodu - žiadna prvá pomoc
Dosť rozdielov, či?
Nová doba pretlaku informácií a potom su ľudia vyhlásení zo všetkého. Je úplne bežné sa nachlipat vody, aj sa zlaknut aj plakať. Dieťa sa netopilo = nič mu nebude. Teraz je vsade budúcu okolo suchého utopenia a kadecoho, treba to brat s rezervou. Ak je poblíž lekar ok... len si uvedomiť treba, ze keď budeme chodiť s každou prkotinou k lekárovi ma to aj urcite negatíva
@simca06022011 baby plávanie - inštruktor ktorý má kurz prvej pomoci - dieťa zvyknuté na vodu
Autorkin prípad - plač - kašeľ - dieťa nie je zvyknuté na vodu - žiadna prvá pomoc
Dosť rozdielov, či?
@anonym_72f571 aká prvá pomoc? Dieta sa nachlipalo vody. Deti aj bezne na prvom plávani to zažijú. Aké zvyknutie na vodu? Koľko ajnvacsich deti sa nachlipe vody aj keď vedia plávať? Dieta plakalo lebo sa zľaklo... netopilo sa.
Neskutočné tu prehanate, prečítate si o suchom utopeni, AI a hneď tragédia. Ženy spamatajte sa, vy ste neboli deťmi? Nikdy ste nevdychli vodu, nekaslali? To dieťa by sa muselo reálne topiť, byť pod vodou a nie že splechne voda a vy idete otravovať do nemocnice
Neskutočné tu prehanate, prečítate si o suchom utopeni, AI a hneď tragédia. Ženy spamatajte sa, vy ste neboli deťmi? Nikdy ste nevdychli vodu, nekaslali? To dieťa by sa muselo reálne topiť, byť pod vodou a nie že splechne voda a vy idete otravovať do nemocnice
@anonym_3dc413 ale jemu nesplechla voda. On bol pod vodou. Smykol sa. Bola som 10cm od neho. Viem ako to bolo. Bola som u dr, som spokojna ze som spravila najviac co som mohla
@biba_18 čo príspevok, to perla, prosím troška sa vzdelávaj a nečítaj len populárne strasiace weby. Dieťa by sa muselo topiť a nie len prehltnúť trocha vody!!!!!
@anonym_3dc413 ale jemu nesplechla voda. On bol pod vodou. Smykol sa. Bola som 10cm od neho. Viem ako to bolo. Bola som u dr, som spokojna ze som spravila najviac co som mohla
@anonym_autor topil sa? Nie. Len sa šmykol pod vodu, to nič nie je
@anonym_autor topil sa? Nie. Len sa šmykol pod vodu, to nič nie je
@anonym_3dc413 ty si lekár? Bol si pri tom? Videl si to? Keď súdiš podľa opisu, že to nič nebolo? Lebo ja si takéto tvrdenie nedovolím ani len napísať.
@anonym_3dc413 ešte že píšem príspevky pod svojim nickom aby si vedela koho špehovať a do koho podpichovať ... môžem ťa ja vieš čo 😉
@anonym_3dc413 ty si lekár? Bol si pri tom? Videl si to? Keď súdiš podľa opisu, že to nič nebolo? Lebo ja si takéto tvrdenie nedovolím ani len napísať.
@anonym_72f571 podľa popisu autorky a reakcie otca je to viac ako jasné. S týmto sa na pohotovosť naozaj nechodí.
@anonym_72f571 podľa popisu autorky a reakcie otca je to viac ako jasné. S týmto sa na pohotovosť naozaj nechodí.
@anonym_3dc413 nie, na pohovor sa s týmto skutočne nechodí. K lekárovi áno.
@anonym_3dc413 ešte že píšem príspevky pod svojim nickom aby si vedela koho špehovať a do koho podpichovať ... môžem ťa ja vieš čo 😉
@biba_18 nefandi si, myslela som príspevky v tejto diskusii. Hysterické, nerozumné, strasiace

ja by som išla k lekárovi hneď nech ho pozrie ... pri tak malých deťoch je možné že ti nepovie že mu niečo je ...