icon

Môže dieťa bolieť hlava na čele z väčšenej nosnej mandle?

pribisanova
6. jún 2023

Maminky môže dieta boliet hlava teda na čele z väčšenej nosnej mandle?

stellarstar
6. jún 2023

@pribisanova áno, zvyknem to aj ja mávať

pribinak
6. jún 2023
tanyan
6. jún 2023

Áno, keď má sťažené dýchanie, tak má znížený prísun kyslíka a to spôsobuje bolesti hlavy. Podobne je to aj pri nádche, keď je upchatý nos alebo zdurené sliznice.

pribisanova
autor
6. jún 2023

@stellarstar ďakujem jeho tak boli raz za 2-3 m ale boli ho aj 2-3 dni

kika831
6. jún 2023

@pribisanova nie len z nosnej mandle zvacsenej ale aj pri prechladnuti dutin a celkovo upchatych dutinach.

deti95060810
6. jún 2023

bolesť v čele značí prechladnutie

elenka.k
6. jún 2023

@pribisanova za nás , čo syna bolievala hlava / 2 - 3 dni, počas mes./ v oblasti čela, zo všetkých vyšetreniach, na očnom mu zistili očný tlak ☹

pribisanova
autor
6. jún 2023

@elenka.k na očnom sme boli dnes a všetko je v poriadku tak neviem či riešiť neurológiu

elenka.k
7. jún 2023

@pribisanova za to nič nedáš, a budeš aspoň na pokoji
ináč my čo sme s tými bolesťami boli prvýkrát na očnom , tiež to nezistili, / zistili, že má nosiť okuliare / až potom náhodne na kontrole s okuliarmi sa doktorke niečo nepozdávalo, tak nás dala ešte na hlbšie zisťovanie a tam potvrdili Glaukóm
A tiež predtým sme boli na neurologií, boli sme aj na magnetickej dokonca, čo nevedeli z čoho sú tie bolesti
Ale nemusí to byť Váš prípad, ak bola chorá, kľudne to môže mať aj z dutín, boli ste na rengéne? Ale počkať, na rengén posielajú ak je zápal, vy píšete o zväčšenej nosnej mandle.

palomka
7. jún 2023

@pribisanova áno, tak ako pri dutinach

pribisanova
autor
7. jún 2023

@elenka.k nie neboli sme on ide na operáciu v auguste na vyberanie nosných mandlí len on sa sťažuje stále na čelo mňa len napadlo či to nemôže byť z toho alebo zápal prínosových dutín ale to by podľa mňa na ORL zistili

kp7333
7. jún 2023

@pribisanova bolest v cele je z upchatych alebo zapalenych dutin, ich pricinou moze byt zvacsena mandla. Skuste davat sprej na odpuchnutie plus antihistaminika. A preplachovat morskou vodou.

elenka.k
8. jún 2023

@pribisanova aha, tak uvidíš potom po vybratí, či sa ešte bude sťažovať
moja sa zase sťažovala , že ju stále bolí ucho pri zväčšenej mandle
a ako píšeš na ORL by zistili zápal