Môže dieťa s nádchou ísť na dvor?
Môže ísť dieťa so sopľom hrať sa na dvor, ak nemá ďalšie príznaky, alebo ho ofúkne?
ak nema teplotu, tak podla mna moze, ale asi nie behat na dvor, skor na prechadzku. "ofuknut" ho neofukne, ae nemal by sa fyzicky namahat a spotit.
sopel vobec neriesim. to by na jesen deti pomaly nikam nechodili. ak nema teplotu, tak normalne fungujeme.
No moje deti by nevysli z domu od oktobra a este stale by boli zavrete.
Kľudne môžete ísť vonku len sa vyhnúť veľkej fyzickej námahe lebo telo uz bojuje z chorobou .
Mi chodíme kým nemá teplotu , alergickú reakciu na lieky , antibiotiká ktoré nemôže ísť na slnko ☀️,a záchvatu kašľa tak ideme ak vládze ak nie tak ju len prevezieme v kočíku
No moje deti by nevysli z domu od oktobra a este stale by boli zavrete.
@amelie2017 no presne to staršia by trištvrte roka bola zavretá doma 😃
Ak sa cíti choro nech oddychuje. Ale ak nie nech je von na cerstvom vzduchu. Poznáš si deti, že či sa rozbieha choroba , alebo to ostane tak. Moje majú vek 7,5 a čoskoro 3 a už bežne virozy nemajú. Ich priebeh je ze 3 x kýchne a ráno výfuka nos 😀 . Takže sú von za každého počasia.
Na to aké mam male deti , nebývajú chore, lebo ich slabšie obliekam, nebanusim ale skôr otuzujem a ak nie sú v škole ci v škôlke sú von.

@strelkyna1 moje dieťa chodi von ak netečie prudom a husté sopliky, ak nema teploty, zachvaty kaslu....
Inac je stále na dvore len kratsie