icon

Môže dieťa s teplotou absolvovať kúpeľ v hypermangáne?

22. máj 2025

Ahojte, syn (5rokov) ma kiahne cca od pondelka. Kupem ho v hypermangane 2x denne. No dnes mu vybehla aj teplota( zatial 37,5)… tak neviem teraz ci ho mozem vecer okupat. Kupali ste deti aj pri teplote, ci nie. Ja teplotu do 38,5 nezrazam…
Dakujem

sisska96
22. máj 2025

Ani raz. Natierali sme tekutým púdrom a po týždni bolo po kiahni

pribinak
22. máj 2025

Kľudne ho môžeš krátko okúpať (pokial nemá zimnicu)

autor
22. máj 2025
@pribinak

Kľudne ho môžeš krátko okúpať (pokial nemá zimnicu)

@pribinak nema zatial. Kupem ho len 5 - 6 min max. Ta uvidime teda vecer. Dakujem 🙂

andrea_82
22. máj 2025

My sme syna posadili do vanicky a oblievali tou ruzovou vodou. Ono to trochu znizi aj tu teplotu.

zojanka
22. máj 2025

Kúpala som aj pri teplote. Syn mal skoro 40°-tky. Práveže sa tým kúpelom dobre zrážala horúčka.

autor
22. máj 2025
@zojanka

Kúpala som aj pri teplote. Syn mal skoro 40°-tky. Práveže sa tým kúpelom dobre zrážala horúčka.

@andrea_82
@zojanka dakujem 🙂

nikpa
22. máj 2025

Na chvíľku ak nema zimnicu, môžeš. Ja som tiež kupala deti v hypermangane pri kiahnach ale 2x sa mi zdá aj dosť, ved mu to musí totálne vysušiť pokožku.

autor
22. máj 2025
@nikpa

Na chvíľku ak nema zimnicu, môžeš. Ja som tiež kupala deti v hypermangane pri kiahnach ale 2x sa mi zdá aj dosť, ved mu to musí totálne vysušiť pokožku.

@nikpa kupula som pred dvoma tyzdnami tak aj staesieho syna. Po kupani ich celych potieram tanno hermal. Nic nemal vysusene. Teda iba kiahne 😄

danielahamar
22. máj 2025

Ja som kúpala, aspoň lepšie spal