Môže dieťa znovu ochorieť po chrípke?
Syn mal chripku.uz sa zdal byt ok, ale chodil do skoly a po 4 dnoch v skole opat dostal zvysene teploty.aj mala sa zdala byt ok, ale vtedy ako syn druhykrat ochorel zacala kaslat.malej je uz doma dlho. chcela by ist za babkou.babka kasle a zhorsilo sa jej to.moze mala este 3x ochoriet?a tiez neviem kedy mozem dat syna do skoly.stvrok ochorel a v piatok nebol.
@anna777115 ďakujem za rady.syna sa budem snažiť čím dlhšie nechať doma.ak by sa to opäť vrátilo požiadam o krv na protilátky.tvoja neter mala aj po 2x problémy.on už nie až na tú teplotu.mali karneval.určite behal, spotil sa, deti sa premiešali ešte nie celkom zdravé tak ho to zase chytilo.som vďačná, že už nie veľmi.
Veď, uvidíš sleduj ho a ak by sa vrátil kašeľ,teploty nádcha, tak si vyziadaj testy na mykoplazmy a čierny kašeľ.
Môj mal teraz vysoké 2 dni teploty, dnes už ok
@laurikagab moj 3 ale nie vysoke.prve 2 dni okolo 38 vcera do 37,5.dnes nema.a teraz ako dlho ho nechas doma?
Môj bol od stvrtku doma a ešte ho nechávam doma Po-Ut..ale ja mám starsie dieťa 🙂teenegera
@laurikagab moj tretiak
Tak ja mu dávam zinok, D,C,Kolabu , Stoptussin, issoprosine ale len 2xza deň, dnes už občas zakasle..uvidim, ako mu bude ďalšie dni, teplotu už nem..môj je osmak
Veď je ešte len nedeľa, nevieš ako mu bude či sa mu pohorší polepší a už riešis kedy ho dáš do školy.
Po chrípke je ešte aj týždeň telo unavené a zrejme nebol prelieceny ako mal a chytil nieco dalsie.
Ja som mala ráno 37.6 a cítila som sa ako keby mám 40 a nie to aby som išla do roboty/do školy 🫣 celkom nechápem dávať choré, unavené deti do školy...
@bellaa3007 jemu uz dnes nic nie je.a pyta sa ma preco nemoze ist do skoly.ale zajtra zavolam doktorke, ci by nemohol ostat doma cely tyzden.
Myslim si že imunita je kľučová . Posilniť ju kym je dieťa zdrave .
Mne dcera chodi do skvolky a bola dva dni chora ak to mozem tak nazvat,so soplikom doma ,dva dni za cely polrok .
Je to cesta na dlhšie ale ak ste otvorení ku prirodným produktom ,napiste mi ,velmi rada poradim 🥰

@anna777115 *neordinuju