Môže dojčaťu uškodiť zvuk vysávača?
moze babatku, dojcatu uskodit zvuk vysavaca?
dakujem za postrehy
urcite nie
nie, mne babo aj pri zvuku z vysavaca zaspalo 🙂)
urcite nie, ved mu nevysavas hodinu denne pri uchu 🙂 dnesnej dobe je viac hluku vonku na ulici
@zuzkamacken to by sme asi komplet všetci mali poškodený sluch, či u vás sa nevysávalo do tvojich 3 rokov? 😅 dokonca niektoré bábätká pri zvuku vysávača zaspia, na moju to fungovalo 100% - do 5 sekúnd tvrdo spala...
pytam sa, lebo nas maly pocuva vysavac ked ho potrebujeme ukludnit.. od malicka. a za den dokopy to moze byt aj polhodina...
@zuzkamacken: V brusku babatka maju dost hluk: krv, co tecie v zilach, skvrkanie v bruchu, pohyby criev, bitie srdca,...
A preto sa pekne ukludnia pri vysavaci a inom bielom sume (ventilator, akvarium a pod.).
Mozes skusit aj rozladene radio alebo cd so sumom. Napr. so sumom mora. Existuju aj cd priamo na ukludnenie, na ktorych je biely sum. Ked to tvojmu babu pomaha, tak mu to pustaj. Odvykne si, neboj sa.
no vysavac vedie!! radio rozladene nie... ma uz 5 mesiacov a vysavac pri hysterii vedie 🙂 fakt neuskodi? dnes m napadlo.. dost skoro!!!!
@zuzkamacken: Este som nepocula, ze by to skodilo. Naopak, je to odporucane pri problemoch so spanim a zaspavanim...
Na syna zaberalo to radio, potom som ho vypla, ked zaspal, ale predtym pomaly stisovala, aby nebolo naraz ticho. Ale par noci, ked bol velmi nekludny, som to radio nechala pustene celu noc.
Potom okolo pol roka to prestalo zaberat, tak som ho uz nepouzivala. Na dceru to nezabera vobec 😉
@ichbinich
viem, citala som.. len dnes neviem preco ma napadlo ci pri tom nehluchne 🙂
@zuzkamacken: Ak normalne reaguje na vsetky ostatne zvuky, nemas sa co obavat... 😉 Teda ze sa otoci tym smerom, odkial ide nejaky zvuk, ze sa zlakne, ked nieco hlasno spadne, ze reaguje, ked sa mu prihovoris a pod.
Nemyslim ze by uskodilo 🙂)) ako pisu baby, niektore to dokonca uspava 😉 nasim znamym mala zaspala jedine pod zapnutym digestorom 😀 😀 😀
@zuzkamacken Este skus fen na vlasy 🙂 Moj vzdy zaspal, ked som vysavala, alebo ked som si susila vlasy 🙂 Ale len do prvych 3 mesiacov.
Ja mam 17 rokov a stale to na mna funguje haha vzdy ma to uspi a doteraz som si myslel ze som nejaky divny

Nie.