icon

Môže ísť 4-ročné dieťa na kurz plávania, keď má soplík?

13. jan 2023

Prosím vás môže ísť 4 rocne dieťa so soplikom na kurz plávania? Cez deň mu trocha tečie, ráno a večer odsavame, má červený nos a natierame krémom. Inak nič vážnejšie nemá, ráno akurat trocha zakasle. Ďakujem

ukulela
13. jan 2023

nie, nechod.

lily14
13. jan 2023

Nešla by som

dzulli1980
13. jan 2023

Určite nie ... skús ísť plávať so sopľom a pochopíš, prečo nie.

loliki
13. jan 2023

S respiračnými chorobami ani do škôlky, ani na plávanie sa nechodí. Tebe by nevadili chorí ľudia v bazéne, keď ty si zdravá?

vulka
13. jan 2023

Jooj, predstav si ako sa ten sopeľ v bazéne ťahá. Brrrr.

dankanka
13. jan 2023

Ak chces aby mal z toho daco horsie..

kristinapetronela
13. jan 2023

Ani ja by som nešla s usoplenym dieťaťom

leonie35
13. jan 2023

Rozum mi neberie, ake otazky tu poniektore mamicky kladu🤦‍♀️ Moj 6.rocny syn bol po mesiaci v skolke, vydrzal tam 5 dni, aj vdaka mamickam, ktore davaju deti "len" so soplikom do skolky. Uz je chory...

motylik21
13. jan 2023

Určite nemôže 🤦

moonikajan
13. jan 2023

Keď chceš aby dostal zápal stredného ucha tak kľudne nech ide. A isto popri tom nakazí aj pár zdravých detí.

luliu
13. jan 2023

Určite nie, keď už neberies ohľad na iné deti, ber aspoň na svoje. Ty by si išla plávať prechladnuta?

andreatytler
14. jan 2023

Chodili sme plavat s 3 nasim rocnym a jedno dieta tam malo sopel a v jednom momente mu isiel z nosa taky riadne velky zeleny a mna len tak striaslo pri tej predstave ze v tom budem plavat. Otec mu to ani nemal ako utriet. Viem ze v tej vode je vselico ale ked to clovek ma pred ocami je to nechutne. Nerob to tym inym detom a ich rodicom.

autor
14. jan 2023

Dik dievčatá, ani sme v plane nemali ísť na to plávanie, som sa tu chcela iba uistiť. Vďaka