Môže ísť 4-ročné dieťa na kurz plávania, keď má soplík?
Prosím vás môže ísť 4 rocne dieťa so soplikom na kurz plávania? Cez deň mu trocha tečie, ráno a večer odsavame, má červený nos a natierame krémom. Inak nič vážnejšie nemá, ráno akurat trocha zakasle. Ďakujem
Nešla by som
Určite nie ... skús ísť plávať so sopľom a pochopíš, prečo nie.
S respiračnými chorobami ani do škôlky, ani na plávanie sa nechodí. Tebe by nevadili chorí ľudia v bazéne, keď ty si zdravá?
Jooj, predstav si ako sa ten sopeľ v bazéne ťahá. Brrrr.
Ak chces aby mal z toho daco horsie..
Ani ja by som nešla s usoplenym dieťaťom
Rozum mi neberie, ake otazky tu poniektore mamicky kladu🤦♀️ Moj 6.rocny syn bol po mesiaci v skolke, vydrzal tam 5 dni, aj vdaka mamickam, ktore davaju deti "len" so soplikom do skolky. Uz je chory...
Určite nemôže 🤦
Keď chceš aby dostal zápal stredného ucha tak kľudne nech ide. A isto popri tom nakazí aj pár zdravých detí.
Určite nie, keď už neberies ohľad na iné deti, ber aspoň na svoje. Ty by si išla plávať prechladnuta?
Chodili sme plavat s 3 nasim rocnym a jedno dieta tam malo sopel a v jednom momente mu isiel z nosa taky riadne velky zeleny a mna len tak striaslo pri tej predstave ze v tom budem plavat. Otec mu to ani nemal ako utriet. Viem ze v tej vode je vselico ale ked to clovek ma pred ocami je to nechutne. Nerob to tym inym detom a ich rodicom.
Dik dievčatá, ani sme v plane nemali ísť na to plávanie, som sa tu chcela iba uistiť. Vďaka

nie, nechod.