Môže masturbácia otca ovplyvniť zdravie dieťaťa?
Ahojte rad by som Vás poprosil o radu moja partnerka tvrdí ze moja masturbacia mala v pliv na to ze nás mali nerozpráva a podla všetkého trpí autizmom je to podľa Vás možné že keď muž masturbuje môže mať daku chorobu v spermijach?
Jedine, že by to bol boží trest za hriešne správanie. Máme dvoch autistov, musím sa teda vážne porozprávať s manželom...
@anonym_312c0e To skôr by som sa priklonil k božieho trestu veru aj mňa to už napadlo není som až tak vzorny
@cunpely ahoj, nie, masturbácia nemá žiaden vplyv, ani na nerozprávanie ani na autizmus, aspoň zatiaľ to žiaden odborník nepotvrdil. A že tých masturbácií bolo... 😄 (Podľa niektorých názorov dokonca masturbuje každý normálny muž, len nie každá žena to o svojom mužovi vie). Každopádne - autizmus sa v 3r. ťažko diagnostikuje (ak to nie je nejaký úplne jednoznačný stav) aj odborníkom, ak má manželka podozrenie, nech ide najskôr k pediatrovi. Môjmu známemu syna potvrdili definitívne až v 6r., aj keď mal celkom jasné znaky, všetci odborníci si to niekde na "okraj" zapísali, ale nálepku mu nikto nedal v 3r., lebo nervová sústava sa stále vyvíja a to čo sa môže zdať "autistické", zrazu vymizne postupne. Nerozprávanie je v dnešnej dobe často spojené s častým púšťaním rôznych displejov, namiesto živého rozprávania sa s dieťaťom. (Oproti minulej dobe, kedy smartfôny neexistovali, rodičia oveľa viac komunikovali s dieťaťom, ako dnes, keď často pozerajú do mobilu a dieťaťu dajú tablet alebo tv s nejakou rozprávkou, kde sú kreslené postavičky, kde dieťa nevie poriadne okopírovať mimiku tváre). Ale nemusí práve toto byť váš prípad, sú aj detičky, ktoré mali dostatok "mimiky" a aj tak začali neskoro rozprávať. Treba tiež cez pediatra riešiť návštevu logopéda, ten postupne vie dieťatko rozrozprávať, keď s ním budete poctivo cvičiť. Každopádne, manželka je vedľa a hlavne riešte synčeka a nehádžte na seba hlúposti typu kto za to môže. Čo sa týka autizmu, ak Vám dr. jednoznačne nevyvráti vaše obavy, tak opýtala by som sa tam, čo robiť, čo sa genetických testov týka, keď by ste chceli plánovať druhé.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
pomooooc