icon

Môže mať 11 ročné dieťa bolesť nôh po Covide-19?

rejan
13. apr 2021
jaaty
13. apr 2021

@rejan ja som pri Covide mala extrémne bolesti nôh - hlavne stehennych kostí. Až sa mi tlacili slzy do očí a musela som si dávať od bolesti lieky. Keďže u detí je častý dlhodobý Covid, myslím si, že bolesti nôh mat môže.

balihara
13. apr 2021

Aj ja som mala po covide bolesti nôh,mňa zase od kolien dolu strašne boleli a ťažké ako z olova,že som poriadne ani chodiť nemohla.Takže myslím,že môže.Synovec(26r) teraz s týmto problémom chodí po lekároch,pred mesiacom prekonal koronu.

janinah
14. apr 2021

áno,skúste pár dní dať liek s obsahom ibuprofenu

rejan
autor
2. máj 2021

@janinah ďakujem za radu, predpísala jej reumatologička nurofen ale veľmi to nepomáha bolesti nôh pretrvávajú aj po hospitalizácii...

balihara
3. máj 2021

@rejan nuž zrejme ešte nevieme,aké následky nás po tej pliage prekvapia :(...prajem skoré uzdravenie...a na akom oddelení ste boli hospitalizovaní?Po neurologickej stránke je to OK?

rejan
autor
3. máj 2021

@balihara Ďakujem.... Ale odovzdám pracujem ako asistent podpory zdravia je to mojej klientky dcérka a absolvovali sme už viaceré vyšetrenie a veľmi neúspešne... Čo ma mrzí.... Mala vaskulitidu ale vraj už je to lepšie povedala pani doktorka z reumatologie.. Ale nohy ju stále bolia a nechodí tak ako chodila predtim 😔

registracka
14. mar 2022

@rejan prosím Vás, ako sa upravil stav dcéry vašej klientky? Prestali ju bolieť kĺby? Syn 3 r. je kratko po stredne ťažkom covide,sťažuje sa na bolest kolien. Nurofen nemôže,lebo je naň alergický