icon

Môže mať 2 týždňová dcérka vyskočený stavec?

dominika69
26. aug 2012

ahojte baby.... mam taaky problem nasla som mojej 2 tyzdnovej dcerke na chrbatiku hrcku bojim sa ze to moze byt vyskoceny stavec.... co s tym? pediater si nie je isty ale povedal ze to moze byt tak da sa to nejako upravit

lutia
26. aug 2012

@dominika69 podla mojho nazoru dalsie vysetrenie

strapco13
26. aug 2012

@dominika69 aka je ta hrcka..tvrda, makka, pohybliva?boli ked sa toho dotknes? hybe dietatko rucickami a nozickami? place pri tom?
vyskoceny stavec sakra boli? a silne pochybujem, ze tak male babo urobilo prudky pohyb, ci malo uraz..vyskoceny stavec obmedzuje hybnost, cize by dieta nedokazalo nejake veci a to by pediater zistil pri vysetreni na poradni
ale moze to byt nejaka anomalia na chbtici, ci tukovy vankusik iba
minimalne na ortopediu s tym chod..aj tak za chvilu pojdete pozriet klbiky, tak sa spytaj ortopeda

bianca
26. aug 2012

@dominika69 akoze pediater videl a on si nie je isty a nechal ta len tak ist domov sa umarat?No to je mi teda odbornik.Poslal vas aspon niekam na vysetrenie ci bude cakat do puberty ci sa to upravy?

janicka11
26. aug 2012

FUHA NENECHALA BY som to len tak radčej teraz si obehať doktorov ako potom ked bude neskoro hmm? ☹

lili_mia
26. aug 2012

@dominika69 zajtra smer ortopédia .. ako matka s tak malým dieťaťom budeš mať prednosť, aj ked funguje iba na objednávky .. je síce pravda, že niektorí lekári najprv vybavia tých, čo majú v čakárni (tých, čo tam už boli, nie celý zoznam objednaných) a až potom urgent

a zas, zrejme by vkuse plakala, to bolí

pectore
26. aug 2012

Co je to za pediatra!?!....okamzite dalsie vysetrenia...rengen, sono ...hoc co...naco caka? Kym sa mu nieco zle zrastie alebo co??? Nedaj sa a tlac na neho!!!

dominika69
autor
29. aug 2012

ahojte tak boli sme na ortopedii a vyskoceny stavec to nie je moze to vraj byt nejaky podkozny tuk ale vsimla som si ze sa zacal zmensovat ale v pripade keby sa to zväcsilo tak mam ist na chirurgiu....