Môže mať 3,5 mesačné dieťa kŕče po Sunare complex?

anett1411
12. júl 2013

Ahojte. Moze mat 3,5 mesacne dieta krce po sunare? Ked jej dam do ust flasu so sunarom hrozne sa rozplace a potom uz nechce nic. Odkedy ho davame ma aj tmavozelene stolice. Je to z toho mlieka? Zo zaciatku ho pekne papkala,no teraz ho uz nechce. Poradte. Je to uz jej 4 mlieko,ktore sme vyskusali po porade s doktorkou.

nadrazna
12. júl 2013

@anett1411 na zelenu stolicu davaj probiotika aspoň mesiac , my sme takisto mali tento problem so sunarom.

anett1411
autor
12. júl 2013

@nadrazna dik za radu. Od dnes jej zacnem davat bio gaiu,dufam,ze pomohne. Mali ste problem len so stolicou,alebo tiez takto odmietavo papal mlieko?

benne
13. júl 2013

@anett1411 ja mám na sunare odchované dve deti a absolútne žiaden problém.. píšeš, že plače ked vložíš fľašu do úst , nevidím jednu vetu o nejakých kŕčoch ako v nadpise, zelená stolica býva pri UM častá, je zo kvôli obsahu železa, dcéra mávala, syn nie, prešlo jej to až som začala s príkrmami, ktoré stolicu zafarbili inak. Ak však chceš mať istotu, treba spraviť odber a stolicu vyšetriť. Skús inú polohu pri krmení, inú teplotu mlieka, možno chce chladnejšie, možno teplejšie, možno idú zuby a bolia ju ďasná, tak nechce papať a čo ja viem, x ďalších možností

anett1411
autor
13. júl 2013

@benne vies skusala som uz vselijake polohy na krmenie,stale to iste...ked jej dam do ust flasu hrozne je napnuta a place. Pred kazdym papkanim jej masirujem brusko pritahujem nozky k brusku,ale stale je to iste. moze ju boliet od sunara brusko? Tvoje deti ho pili v pohode?

benne
13. júl 2013

@anett1411 moje áno, to neznamená, že tvojej musí to mlieko rovnako sadnúť.. ale krče prichádzajú po krmení a tvoja sa vypína počas.. tam to podľa mňa nebude mliekom, možno jej začala vadiť fľaša, alebo má niečo v puse, skús sa poradiť s pediatričkou

maria200981
13. júl 2013

mne moj bol hladny a akohale zacal tahat plakal....nakoniec som zistila ze ma vzadu na podnebi aftu ...ktora ho bolela....moze mat aj zapal usi...... atd atd

syrik
13. júl 2013

Môže, aj my sme mali...po Sunare Nutradefens....zelená stolica je z UM a je jedno, akého....na niektorých je to aj napísané, že môže spôsobovať zelenú stolicu...My sme potom prešli na Bebu, to nebolo ono tiež a nakoniec France Lait...pre mňa absolútne najlepšie mlieko na trhu...po ňom, akoby uťal...

anett1411
autor
13. júl 2013

@benne ked som mojej dr povedala,ze place pri krmeni,ze to bude tym mliekom,ze ho mam zmenit za nutrilon low lactose...nechapem preco,ved castymi zmenami mlieka jej viac mozem poskodit. Ale napadlo ma aj to,ze ona si neustale dava rucky do pusy,mozno sa poskrabkala,ako to zistim?
@maria200981 ahoj. Co su to afty a ako sa liecia? Uska ma v poriadku. Aj hrdielko. Moze mat poskrabkane dasna aj od prstekov,lebo stale si ich tam vklada.

maria200981
13. júl 2013

afty - spinava pusa...biele pluzgieriky v ustach

andiekens
13. júl 2013

Moja plakala a krcovala pri krmeni a mala alergiu na bielkovinu kravskeho mlieka..

andiekens
13. júl 2013

My sme pili nutrilon allergy care, je aj bez predpisu a stoji tolko, co nutrilon low lactose..tvoja dr. Spravne sipi, ze problem je samotnom mlieku nie znacke. Je otazne len, ci je to laktozova intolerancia, ci alergia priamo na bielkovinu kravskeho mlieka. Nepoznam celu anamnezu dietata, ale toto by stalo za konzultaciu na gastre, plus by bolo spravit aj vytery z konecnika..