Môže mať batoľa horúčku zo vzrušenia?
Deti sa veľmi potešili z medovníkov a obe mali zvýšenú teplotu? Jedno 37,9 a druhé 37,2. Je to normálne? O desať minút u mladšej 37, 2 a staršia už v norme. Stretli ste sa s tým?
to si prosim ta na to ako prisla ? si im pred medovnikmi merala teplotu a potom po medovnikoch zas ? Je teraz obdobie plne chorob prosim ta. Asi maju v sebe nejaku virozu ci im idu zuby. Ci to im bezne merias pocas dna teplotu ?
@januska12323 mladšia bola pred 2 tt netypicky chorá. Boli sme aj v nemocnici lebo mala 4 dni vysoké teploty. Dnes sa mi zdala pri raňajkách nejaká schvátená tak som skúsila čelo.
a tie medovniky ste piekli spolu? potom by bolo pochopitelne, ze z rozhorucenej kuchyne a namahy mozu mat trochu vyssiu teplotu. a neda mi to, ale nechapem preco pouzivate niektore zeny tt (tyzden tehotenstva) aj na normalne tyzdne kalendarne 😂
Ako si im merala teplotu? Bezkontaktným teplomerom? Tie často ukazujú také "hausnumerá", že až. Treba vždy odmerať viackrát.
používa dvojitá skratka pre množnè číslo ženy
Nie medovníky sme spolu napiekli. Merala som opakovane.
@pukina preto, ze zdvojene prve pismeno slova sa standardne pouziva ako mnozne cislo v latincine a my zdravotnici to pouzivame bezne aj pri tyzdnoch (najdes v ktorejkolvek zdravotnickej diskusii/skupine).. je to uplne normalne a proste to ide automaticky, ale tu na mk to tiez uz nepouzivam lebo tiez ma tu stale niekto opravoval 🫣
@anavixy Nechaj ich tak sú zas múdre, premúdrelé.
Normálne som sa prišla spýtať či ste sa s tým niektorá nestretla. Namiesto toho tu ženu udupete, zosmiešnite. Lem preto, že sa vám zdá otázka absurdná. Už chápem prečo strata času na MK.
37.9 je zvýšená teplota, ak klesla sama od seba, môžeš byť len rada ... 37,2 nie je nič, je to normálna telesná teplota.. a s medovnikmi to urcite nema nic spolocné
adi nie pises ze sa ti od rana tdalu teple,plus doeta nieco domieslo z nemocnice.Skor im klesa a stupa pocas dna to je normalne raz namerias tak za 19m inak.My tiez ked maju deti teolotu meriame viacej krat a araz je to vyssie raz nizssie ale isto nie kvoli medovnikom.Skor by som s nimi medovniky nepiekla ked maju virozu,mali by odychovat.
😁toto by malo byt zaradene do top absurdity mamiciek na mk za 2023😄😄😄
🙈no mám dosť. Kto písal že majú virózu? Píšem že pred 2 tt mladšia mala horúčky a boli sme v nemocnici. Preto dávam na ne pozor viac. A nie ešte raz medovníky sme spolu napiekli.
O zvýšenej teplote zo stresu ste asi nikdy nepočuli že? Napríklad taká cestovná horúčka? Joj MK už nikdy v tejto súvislosti.
Urcite 38 nemoze byt zo vzrusenia kvoli medovnikom.
U nas synovi od malička hocikedy nameriame rôzne teploty.. hlavne tým bezkontaktnym teplomerom.. neviem, čím to je.. niekedy mám pocit, že ja aj syn máme nejakú poruchu termoregulácie alebo čo.. syn sa ľahko prehreje z prostredia a potom sa aj nameria prechodne vyššia teplota, ktorá následne klesne.. to jedine merať opakovane, a pripadne skontrolovať viacerými teplomermi.. Syn bol tiež nedavno chorý a muž prišiel, že má cez 38 a do pol hodky, že uz ledva 37.. tak si vyber.. nic hrozne mu nebolo, ale bol chory no.. tak to treba sledovať.. ine sa veľmi neda..
Tak vidis .. odpovedas si sama a meleš si pre seba .. urcite medovnikmi neboli tak vystresované aby dostali horucku .. cize nie, nie je to stresom sposobené ..
Moja dcéra raz mala zvýšenú teplotu keď som jej dávala dole náušnice a strašne revala... Takže možné to je...
@dadka1997 stres môže spôsobiť aj extrémne vzrušenie.
🙏 iba som sa spýtala či ste sa s tým stretli!
Ak neskôr klesla vôbec to nerieš.
Nie nestretli... v zivote nikdy... lebo je to blbost.
@januska12323 v kontexte tej 4 dňovej vysokej horúčky z pred dvoch týždňov ju musím sledovať pretože iné príznaky nemala a nevedia z čoho. Keby dnes nemali obe zvýšenú teplotu chvíľu, tak ma to ani nenapadne.
Preco pises skratku tyzdna ako tt, tt je skratka slova tehotensky tyzden, dojde ti to? Uz tu na to niekto upozornil...
Nerieš to, bola chora pred dvoma tyzdnami to je normalne u detí, uz chora nie je tak nestresuj
@guliver19 ? Baby vy ste normálne niektoré? Veď sme vám opakovane už dve napísali, že tt je z latinčiny v množnom čísle skratka, používa sa normálne v zdravotníctve.
Čítala si prosím ťa aj odpovede? Máš aj odpoveď na moju otázku?
@dadka1997 vieš čo priebeh mala absolútne atypický, kázali mi ju sledovať a keďže má aj zlé výsledky tsk zopakovať v pravidelných intervaloch.
Riešiť preto musím, žiaľ ;(, a teplota ma dnes vystrašila.
ja si skor myslim ze teolomer ti zle meria.Ako si merala?Naor my sme boli v cakarni u dr tam troska nwrvozna urevana ,teolotu nemala a u se 37,2 proste z teola zle meral teolomer.Tieto dotykove su nie tak presne,ak si si nebola ista,mala si premerat normalnym.Inak my mame doma dva omhron dotykove ten osty typ.Ked malo doeta horuclu jeden meral 40 ,9 druhy 38,9 a to cely cas o tu jednu metal viacej.Skratla skus mwrat pod rukou alkoholickym.

Aj im niečo bolo či prečo meriaš teplotu po medovnikoch?