icon

Môže mať dcéra zápal močových ciest, keď jej v krvi nič nezistili?

kvitok14
8. okt 2015

v krvičke nám nič nezioszili a ph z papierika bol dobry len do laboratoria sa nám nepotarilo odobrať moč

marcelatje
•
8. okt 2015

Aké sú ďalšie príznaky? CRP? Močí dieťa viac? Páchne moč inak? Má teploty? Zimnicu? Kruhy pod očami? Sťažuje sa na bolesť? Vek dieťaťa? ........................... Dala si málo informácií 😒
Nám vždy zápal zistili iba z moču nie z krvi tak neviem 😒

zdena12345
•
9. okt 2015

pri zápale mocovych ciest nemusi byt vobec teplota ani ukazatele v krvi vyrazne zvysene... takze treba moc vysetrit

meusicka
•
9. okt 2015

zapalovy marker by ukazal keby mala v tele zapal, ale treba skontrolovat moc. nepises kolko ma mala rokov, ja ked sa mi dcerka stazovala ze ju pri moceni stipe a pod, hned som jej zacala davt sirup Uroval, Urinal . ak je na to nachylna tak treba preventivne davat na posilnenie mocovych ciest. drzim palce aby ste boli zase fit. ak je dieta starsie treba ho upozornit aby si v tomto pocasi uz vonku nesadalo, a hlavne aby ked si pri moceni vsimne ze ju zacina stipat, ze je moc horucejsi, tak nech ti to hned oznami.

d82
•
9. okt 2015

Moj syn 5 mesacny ma zapal mocovych ciest a zistili mu to odberom mocu. Mal vysoke horucky inac som nic ine nezbadala