icon

Môže mať dcéra zápal močových ciest, keď jej v krvi nič nezistili?

kvitok14
8. okt 2015

v krvičke nám nič nezioszili a ph z papierika bol dobry len do laboratoria sa nám nepotarilo odobrať moč

marcelatje
8. okt 2015

Aké sú ďalšie príznaky? CRP? Močí dieťa viac? Páchne moč inak? Má teploty? Zimnicu? Kruhy pod očami? Sťažuje sa na bolesť? Vek dieťaťa? ........................... Dala si málo informácií 😒
Nám vždy zápal zistili iba z moču nie z krvi tak neviem 😒

zdena12345
9. okt 2015

pri zápale mocovych ciest nemusi byt vobec teplota ani ukazatele v krvi vyrazne zvysene... takze treba moc vysetrit

meusicka
9. okt 2015

zapalovy marker by ukazal keby mala v tele zapal, ale treba skontrolovat moc. nepises kolko ma mala rokov, ja ked sa mi dcerka stazovala ze ju pri moceni stipe a pod, hned som jej zacala davt sirup Uroval, Urinal . ak je na to nachylna tak treba preventivne davat na posilnenie mocovych ciest. drzim palce aby ste boli zase fit. ak je dieta starsie treba ho upozornit aby si v tomto pocasi uz vonku nesadalo, a hlavne aby ked si pri moceni vsimne ze ju zacina stipat, ze je moc horucejsi, tak nech ti to hned oznami.

d82
9. okt 2015

Moj syn 5 mesacny ma zapal mocovych ciest a zistili mu to odberom mocu. Mal vysoke horucky inac som nic ine nezbadala