icon

Môže mať dieťa vyrážky pod okom z toho, čo som zjedla?

bzuco73
17. sep 2010

čauko poradíte ? 6,5mesiaca plne kojím a pod jedným očkom máme kopu malých červených vyražok.....môže to byť z čokolády čo som zjedla? alebo z nejakého jedla?máte niekto s tým skúsenosti?dik za odpovede

megi93
17. sep 2010

Ahoj @bzuco73, naša malá toto mala, keď plakala dlhšiu dobu. Mala koliky a raz plakala asi hodinu v kuse a na druhý deň mala okolo očiek vyrážky. Možno to mlže byť z toho. Kožná nám vtedy povedala, že sa jej to môže spraviť aj keď má tvrdú stolicu a veľmi tlačí. 🙂

zuzkat1
17. sep 2010

asi moze, zavolaj dr a opytaj sa jej...ale moja mala ma na rucicke na ramene take miesto trosku vysusene a s takymi mini vyraztickami a dr mi povedala ze alergia na jedlo by bola vsade nielen na jednom malinkom mieste... ja som vyrazky na tvaricke kremovala lipobasom...je to len na premastenie...doteraz pouzivam ked ideme von v chladnejsom pocasi

vevesh
18. okt 2013

vo vseobecnosti je to malo pravdepodobne...ak si pocas kojenia uz predtym jedla cokoladu, tak s urcitostou nie...a babo je uz dost velke, tak nebude velmi reagovat na nejake tie alergeny v strave...to bude niecim inym...pockaj 2 dni, pokial to neprejde, alebo bude sa to rozsirovat, chod k lekarke...

danim
18. okt 2013

@vevesh no dnes ma to jej babo uz 3 roky.. citaj lepsie 😀