Môže si syn ponechať tielko a pančuchy na rehabilitáciu?
Myslíte, že si môže syn nechať aspoň pančuchy a tielko na spinálnu rehabilitáciu, aby po chorobe neprechladol?
Pančuchy určite nie, nie je to vhodné oblečenie na cvičenie. Daj mu krátke nohavice alebo plavky. Keď bude cvičiť zima mu nebude. Skôr ochorie, keď bude cvičiť naobliekaný a spotí sa.
Pančuchy určite nie, nie je to vhodné oblečenie na cvičenie. Daj mu krátke nohavice alebo plavky. Keď bude cvičiť zima mu nebude. Skôr ochorie, keď bude cvičiť naobliekaný a spotí sa.
@anonym_290cc5 To nie je cvičenie kde sa spotí, väčšinou leží na žinenke alebo stojí. Pančuchy by vadiť nemali, ale neviem to tielko,
@anonym_290cc5 To nie je cvičenie kde sa spotí, väčšinou leží na žinenke alebo stojí. Pančuchy by vadiť nemali, ale neviem to tielko,
@sagitta33 zabudni na pančuchy pri cvičení, vo vnútri sa cvičí v krátkych nohaviciach
@anonym_290cc5 Normálne cviči len v slipoch, ale teraz je po chorobe.
@sagitta33 trochu otužovania mu neuškodí
Neviem, aka je spinalna, ale na normalnej moje deti mali tricko a teplaky. Urcite nie pancuchy.
Neviem, aka je spinalna, ale na normalnej moje deti mali tricko a teplaky. Urcite nie pancuchy.
@euka210 Spinálna je normálna rehabilitácia na skoliózu. Vždy kontrolujú držanie tela a chrbtice. Tepláky mu môžem dať tiež, len neviem či nechcú vidieť prepnutie kolien a bedra.
Čumím ako niektoré matky dokážu byť upípané
Čumím ako niektoré matky dokážu byť upípané
@anonym_405e23 To ako prečo???
moj cvicil v kratasoch a hore nahy. chcela vidiet plecia, chrbticu, kolena, clenky...
@luliu Prečo sú tepláky lepšie ako pančuchy? Vzala som mu aj tepláky, ale mám len voľný, tak neviem či mu ich povolí.
@sagitta33 preto, že sú určené na cvičenie určené. Už vidím chlapca ako si na cvičenie oblieka pančuchy na cvičenie, veď sa musí cítiť trápne. To by som mu neurobila.
@sagitta33 preto, že sú určené na cvičenie určené. Už vidím chlapca ako si na cvičenie oblieka pančuchy na cvičenie, veď sa musí cítiť trápne. To by som mu neurobila.
@anonym_290cc5 Prečo by sa cítil trápne, veď tam nikto nebude len ja a fizioterapeutka. Má byť v slipoch alebo pančuchách. Normálne si vyzlečie nohavice a zostane v pančuchách.
@anonym_290cc5 Myslím normálne detské pančuchy čo nosia pod nohavice, nie žiadne na cvičenie.
Máš 6 a 11 ročných chlapcov, tí sa v pančuchách necítia trápne? Snáď v nich nepríde zvonka, veď bude upotený, ešte ani necvičil, Ani v spodnom prádle by som nenechala, dala by som plavky
K téme, ešte raz napíšem, fyzioterapeut musí vidieť telo, Ak robí svoju prácu poctivo, nedovolí žiadne pančuchy, tepláky.
Máš 6 a 11 ročných chlapcov, tí sa v pančuchách necítia trápne? Snáď v nich nepríde zvonka, veď bude upotený, ešte ani necvičil, Ani v spodnom prádle by som nenechala, dala by som plavky
K téme, ešte raz napíšem, fyzioterapeut musí vidieť telo, Ak robí svoju prácu poctivo, nedovolí žiadne pančuchy, tepláky.
@anonym_290cc5 Áno, je 11 ročný, pančuchy má na sebe je chladno a je po chorobe. Preto tiež nechcem aby cvičil len v slipoch. Tepláky mán v taške tiež, tak si môže vziať tie keby boli lepšie.
@anonym_290cc5 Áno, je 11 ročný, pančuchy má na sebe je chladno a je po chorobe. Preto tiež nechcem aby cvičil len v slipoch. Tepláky mán v taške tiež, tak si môže vziať tie keby boli lepšie.
@sagitta33 Máš môj obdiv, keď ti 11 ročný začínajúci puberťák oblečie pančuchy , že je po chorobe neznamená, že má chodiť naobliekaný ako cibuľa, vonku dávno nemrzne. Prepáč musela som, viem, že mimo tému.
Skús tepláky uvidíš čo ti povedia
@anonym_290cc5 Tak pančuchy si mohol nechať, tielko musel vyzliecť
@sagitta33 Máš môj obdiv, keď ti 11 ročný začínajúci puberťák oblečie pančuchy , že je po chorobe neznamená, že má chodiť naobliekaný ako cibuľa, vonku dávno nemrzne. Prepáč musela som, viem, že mimo tému.
Skús tepláky uvidíš čo ti povedia
@anonym_290cc5 V puberte ešte nie je.😲
Tepláky som mu nedala, nevzala som ponožky a cez pančuchy som mu ich dávať nechcela.
Ráno ešte mrzne a aj teraz je dosť chladno a fúka
ja, že hovoríš o škôlkárovi😵💫 11 ročný a pančuchy? prečo mu to robíš?
tak už hádam spodky a nie pančuchy
Pre 11 ročných chalanov sa dajú kúpiť pančuchy? Môj 11 ročný ma termoprádlo, na šport leginy.
Starší syn chidil na rehabky s chrbtico cvičil v trenkach. Na žinenke sa mu nešmýkalo?
Mam 11 rocnu dceru a normalne vidim ako by sa citila niekde u lekara v pancuchach trapne. Pre chlapca to musi byt este horsie, ja som si myslela, ze pises o 3 rocnom dietati. Naozaj, pancuchy u 11 rocnych chlapcov su divne.
Moji nemaju pancuchy od zakladnej skoly, nosia (resp. nosili, vsak BA zima) spodky a ponozky.
Starsi chodi cvicit, nebyva tam zima, ma kratasy alebo teplaky, tricko zo zaciatku stale dole, teraz cca v polke cvicenia da dole, ked mu povie, bosy samozrejme. Ma 13 a v trenkach alebo pancuchach nehrozi. Dala by som kratase, syn je na takych penovych podlozkach alebo tej pologuli na rovnovahu, nema mu velmi kedy byt zima. Ak je taky velmi nachylny, mohli ste prelozit termin.
Pre 11 ročných chalanov sa dajú kúpiť pančuchy? Môj 11 ročný ma termoprádlo, na šport leginy.
Starší syn chidil na rehabky s chrbtico cvičil v trenkach. Na žinenke sa mu nešmýkalo?
@jananovotna88 Áno, normálne ich kupujem, prečo by to nešlo?
Tiež cvičil v trenkách alebo slipoch, ale bola mu zima a nič mu v pančuchách nešmýkalo.

V pančuchách rehabilitácia? Nie.