Môže silné stlačenie zmeniť tvar nosa bábätka?
Ahojte, mám otázočku asi bude znieť hlúpo, ale nedá mi to potrebujem vedieť odpoveď pre svoj kľud. Je možné posunutie špičky nosa u malého 3 mesačného bábätka, ak mu noštek niekto neprimeranou silou stlačí úplne do tvare? Moja známa takto môjmu malému naschvál stlačila, urobila to hrubou silou a noštek mu uplne pritlačila na tvár. Bojím sa, že sa mohlo niečo stať, vidím trošku rozdiel v tvare jeho nosa, že je vybočený viac do jednej strany, ale neviem či to je naozaj, či je to vôbec možné alebo som len paranoidná. Ďakujem vám za odpovede🙂
@elizabeth88 Som jediná korá to vidí, ale pre istotu pôjdem nech sa na to pozrú a nech som kľudná.
@babulkomale
@angeli121212
@elizabeth88
Rada vidím že nie som jediná takto obranárska a úzkostlivá voči svojmu bábätku a že sú aj iné mamičky takéto.
@babulkomale
Žiaľ bolo to také nečakané že som nestihla nijak zareagovať len som ostala v šoku. Sama na neho dávam extrémny pozor hlavne na jeho tváričku a potom príde niekto a urobí toto a vy ostanete iba v šoku obarený pozerať čo sa práve stalo.
@jesenzima Samozrejme viem že prídu horšie veci, že sám si porobí kade čo keď začne sedieť liezť chodiť (vtedy len budem od rána do večera v pozore) ale predsa je iné ak si niečo urobí sám ako keď niekto urobí niečo čo urobiť nemá a nemusí.
@poppy22 Ďakujem za radu, určite sa s nim pôjdem ukázať k lekárovi
@tinkaaa1224 ja by som jej teda aj dodatočne povedala čo si o tom myslím....

@jesenzima no prepac ale vo mne materstvo este posilnilo obranne pudy ( dovtedy som ich pouzivala na slabsich, nizsich a zvierata 😃) a keby sa niekto len dotkol mojho dietata na tvari, tak mi ruka vyleti skor jez si stihnem uvedomit, co sa deje a pani by mala minimalne modrinu okolo zapastia.
"Cudziemu" dietatu siahnem maximalne na ponozku jedným prstom ze ty si aka zlata, urcite nie na tvaricku alebo ruky.