icon

Môže sirup Urinal spôsobovať problémy s vyprázdňovaním?

vasjar
29. júl 2023

Skoro 4 mesačný syncek beire Urinal, pretože ma zápal obličky a doteraz bral antibiotika, a Dr povedala ze aby si už dal od nich pauzu pred operačným vyšetrením (bral ich už skoro 20 dní), tak mu môžem dávať Urinal. Už ho berie druhý deň, vždy večer pred spaním, avšak v noci sa budí a krúti sa ako keby sa nemohol vykakat.
Je možné, ze mu to môže spôsobiť aj ten sirup?

pinkgirl
29. júl 2023

@vasjar prečítaj si leták a možné vedľajšie účinky toho sirupu. A skúsila by som zmeniť čas podávania sirupu na ráno. Vždy je lepšie keď sa podá liek ráno a cez deň zmetabolizuje, ako večer. Vieš potom lepšie odlíšiť vedľajšie účinky.

vasjar
autor
29. júl 2023

@pinkgirl nič tam nepíše... No keď nám kázala brat antb na večer, tak som si myslela, ze aj so sirupom to tak bude

ls56
29. júl 2023

Tak ja neviem teda ale ja od narodenia davam malej vzdy ked berie dajake lieky hned aj probiotika, je jedno ci berie sirup od kaslu,liek od teploty alebo antibiotika… lieky prechadzaju traviacim trakrom, urcite ho moze boliet z toho brucho… inak pri antibiotikach sa vzdy maju nasadit probiotik

martina2111
29. júl 2023

@vasjar určite dávať ráno a po jedle, nie na prázdny žalúdok a tiež nasadiť probiotiká. Môj malý bral urinal už viackrát

vasjar
autor
30. júl 2023

@ls56 dávam vzdy