Môže štípanie pri močení signalizovať problém?
Dobrý deň, chcela by som sa spýtať... Mám 14 rokov a môj priateľ tiež a mali sme už pohlavný styk a pri močení ma to na konci močenia štípe, mali sme pohlavný styk len s kondómom a bojím sa že musím ísť kvôli tomu štípaniu ku gynekológovi a bojím sa že keď zistí že som mala pohlavný styk, priateľovi bude niečo hroziť. Rodičia by na neho nedali trestné oznámenie. Ďakujem za odpovede
Lenze ona mozno moze mat problem aj-aj. Hlavne, ak to zanedba. Ono to moze byt aj mykoza, mna napriklad strasne stipe pri tom aj pri moceni, ked ju mam. Aj kondom podrazdi, a prvy styk...No mozno ani nie su bakterie, ale mechanicke podrazdenie. To tazko povedat. Ale k pediatrovi a moc vysetrit ako prve, to urcite. A podpa toho postupovat dalej.
@zzz222 no moja zlatá, ja som v tvojom veku študovala takú hrubú veľkú knihu, volala sa Zdravoveda. Vďaka nej som mala informácie a nemala som sex. Garantujem ti, že to je to správne poradie.
@zzz222 Pane bože, máte len 14 a už ste mali sex? Ste ešte len deti preboha! Teraz máš zápal mechúra a čo si čakala? Mala by si sa radšej učiť!!! Ešte ani základnú školu ste neskončili sa môžeš hanbiť ak sa to tvoja mamka dozvie ani si nechcem predstaviť čo bude robiť... Ja keď som mala toľko čo ty o sexe som ani len nesnívala mala som hlavu inde. A môj prvý sex bol na konci mojich 17 narodenín a o nič som neprišla. Som vďačná za moje bezstarostné detstvo
ja si myslím, že to bolo zrejme suchosťou tam dolu... + ešte ten kondóm, asi alergická reakcia. tiež som v mladosti mávala problémy tohto typu (pálenie, svrbenie), keď sme s partnerom začínali. vyriešil to gynekológ nejakou masťou.
@zzz222 A k tomu kondomu. Ono je to sice pekne, ale kondom sa moze pretrhnut. Ano, stava sa to. Ak mas menstruaciu, co predpokladam mas, tak mas aj polodne dni. Ak sa vam pretrhne kondom pocas plodnych dni, tak mozes ostat tehotna. Ano, MOZES. A ver, ze dieta v 15 nechces. Bud rozumna a nesexuj este.

@zzz222 kúp si v dm drogérii alebo v lekárni D-manosa prášok, je to voľnopredajné. Ak to potom neprejde, rieš to s rodičmi, obvodná lekárka ti zoberie moč a predpise ATB keď bude treba. Nabudúce sexujte osprchovani, po sexe aj pred ním sa vycikaj a použi lubrikant keď nie si dosť vlhká a samozrejme vždy kondóm. Ze si mala počkať až do 15r minimálne, už je asi zbytočné ti hovoriť...