icon

Môže syn letieť po operácii bez lekárskeho potvrdenia?

23. júl 2025

Baby syn je po operácii skoliozy, ale nemáme ešte potvrdenie od lekára. Chcela by som ísť na last minit. Myslíte, že to možné risknúť bez potvrdenia? Nebude pipat?

Strana
z2
autor
23. júl 2025
@janettdamian

@zuzap33 @anonym_autor môžem sa spýtať, v akom prípade (veku) operujú skoliózu chrbtice? Syn má tiež túto diagnózu pár mesiacov a nechce poctivo cvičiť a nosiť korzet. Rada by som mu dala prečítať, aké to môže mať pre neho následky. Ďakujem za váš čas.

@janettdamian môj bol sledovaný 3roky. Cvičili sme, nosil korzet. Chodil fyzioterapeutov, stav sa nezlepšil. Konzultovala som to s dvoma ďalšími ortopédi, ktorý boli za operáciu. Zvládol to super, aj rekonvalescencia bola rýchla, za tri mesiace bol úplne samostatný až na výnimky čo nemôže robiť, rotačné pohyby... Skákanie na trampolíne, jazda na koni...

autor
23. júl 2025
@sweet20

Autorka, nenapisala si do prispevku, ze je sebestacny a , ze uz pred pol rokom to bolo... ja som myslela, ze prave teraz ste vysli z nemocnice

@sweet20 ja azda viem zhodnotiť zdravotný stav. Ako to súvisí s otázkou na ktorú som sa pýtala?

janettdamian
23. júl 2025
@anonym_autor

@janettdamian môj bol sledovaný 3roky. Cvičili sme, nosil korzet. Chodil fyzioterapeutov, stav sa nezlepšil. Konzultovala som to s dvoma ďalšími ortopédi, ktorý boli za operáciu. Zvládol to super, aj rekonvalescencia bola rýchla, za tri mesiace bol úplne samostatný až na výnimky čo nemôže robiť, rotačné pohyby... Skákanie na trampolíne, jazda na koni...

@anonym_autor a prosím ťa v akom veku bola teda operácia ? môj má teraz 13 rokov

autor
23. júl 2025
@colsami

@zuzap33 nehovorim odveci, uz druhy krat Ti vravim, ze autorka nenapisala na zaciatku podstatny fakt a to kedy bol syn operovany. Ani srnka netusila, ci to nebolo pred tyzdnom alebo mesiacom, to je cele co Ti uz druhy krat hovorim, miesto toho, ze mi opisujes rekonvalescenciu po operacie skoliozy. Ja o voze ty o koze.

@colsami ako súvisí zdravotný stav s ,,pipianim,, na letisku?

autor
23. júl 2025
@colsami

@zuzap33 nehovorim o mori, hovorim o presune a letiskach - hodinove cakacky na letiskach, hodinove nepohodlne sedenie uplne vsade (letiska, lietadla), cakanie v radoch na kontroly atd. Ale ano mne je to fukz autorka nepodala nijake info blizsie, chlapec moze byt uz po operacii aj rok, len nema "papier" co ona chce, ktovie. Reagovala som len na info, ktore poskytla 🙂
Mimochodom kvoli pipaniu papier - ved skener ukaze co je a kde je, letiskami chodia miliony ludi po operaciach "so zelezami" v tele 🙃 takze z toho by som obavy nemala.

@sweet20
@colsami vaše domnienky sú jedna vec a realita druhá vec..

sweet20
23. júl 2025
@anonym_autor

@sweet20
@colsami vaše domnienky sú jedna vec a realita druhá vec..

@anonym_autor dakujem, ja som ti odpovedala.. aj viacere

Strana
z2