icon

Môže syn ráno na odber krvi kašľať?

22. jan 2025

Ahojte zajtra ráno máme ísť so synom na odber krvi kvôli imunite , bral bronchovaxom a teraz ma ísť na odber krvi , vtedy mu vyšla znížená imunita . No prišiel zo škôlky z kašľom zatiaľ len trošku pokašliavan bez teploty bez soplov . Tak neviem či ho mám ráno na ten odber zobrať či nie ? Čo poradíte ?

ina2405
22. jan 2025

Ja by som išla, však tam kvôli imunite ide.

autor
22. jan 2025

@ina2405 len či to neskresli výsledok ak je nachladnuty

ina2405
22. jan 2025

K tomu sa vyjadrí lekárka. Sú podľa mňa ukazovatele imunity, ktoré nie sú ovplyvnené akútnou infekciou. Napíš na zdravotnícku skupinu na MK a spýtaj sa lekárov.

stanulienkat
22. jan 2025

Zavolaj lekárovi, či tie testy nebudú skreslené. Druhá vec je, ze to nie je ohľaduplné voči v zdravotníckému personálu, keď im tam dovlečieš bacily a nakazíš ďalších 15 ľudí v čakárni.

ina2405
22. jan 2025

@stanulienkat ja to chápem, že ide normálne k detskej, rúško by malo byť samozrejmosť. Budú tam aj iní chorí.

stanulienkat
22. jan 2025

@ina2405 ja som myslela, ze ide k imunologovi. Ake testy na imunitu moze robit pediatricka????

ina2405
22. jan 2025

@stanulienkat bežné odbery urobiť môže, ale napr.kamoška chodila k alergologičke/imunologičke bežne s chorým dieťaťom, lebo oni boli chorí vkuse. Ak je dieťa často choré, rodič by čakal mesiace, kým by boli bez soplov a kašla.

autor
22. jan 2025

@stanulienkat ideme k imunologicke na 7.30 je odber krvi tri ampulky ale malý ma už 38 teplotu tak asi nikam nepôjdeme

ina2405
22. jan 2025

Nechoďte s teplotou