Môže synovo odhryznutie z kartónu spôsobiť problémy?
Baby 1.5r syn mi odhryzol kusok z kartonu/prelozky v ktorej boli den dozadu vajicka.samozrejme karton vyplulo.mohlo sa nieco stat? 🙈 moje prve dieta
Fakt sa neboj. Karton je v podstate celuloza, ktora je nestravitelna. Najvacsie riziko je tu jedine to, ze vajicka mali salmonelozu a tou sa mohol nakazit. Ale to je sanca jedna k iks.
@najna08
Dakujem baby.boli to domace vajicka.som kludna uz.viem ze este kade co povyvadza ale cervik mi vrtal v hlave.potrebovala som aj iny nazor pocut
Papier je ok. Veľmi nebezpečné sú malé gombíkové baterky, na to treba dať extra pozor.
Neboj sa, ešte horšie veci poje. My sme mali taku susedu, ktora keď bola babätko, tak ju nechali vonku na dvore a ona hneď ku kopke hnoja a davaj jesť hnoj, čerstvy, ešte teply :D A za pár týdňov sa ide vydávať :D
PRvé dieťa chápem, tiež som bol taký, že kde-tu dačo a už som stresoval, riešil, je to uplne normálne. Druhé je už taký fackovací panák... Však toten spadol z gauča a prežil, ta načo by som to riešil pri druhom, tiež prežije. :D A tak aj je. Dokiaľ nepojedia nejaky vyslovený jed (napr. vo vzdialenej rodine týpek vypil aviváž a už má skoro 50 a má doživotné následky), tak nie je dôvod riešiť. Aj deti, čo požrali dážďovky poznám. Dokonca v osadách bežne hladné deti jedia myši (akože surové). No a žijú. Viac do detailov nechcem zavchádzať, len hovorím, že kartón z vajek je oproti tomu vlastne ešte vyváženou stravou :D

Haha, nie, pohoda. Pri druhom uz budes rozmyslat, ci mu este treba aj ozajstnu veceru 🤣🤣🤣