icon

Môže synovo odhryznutie z kartónu spôsobiť problémy?

24. máj 2024

Baby 1.5r syn mi odhryzol kusok z kartonu/prelozky v ktorej boli den dozadu vajicka.samozrejme karton vyplulo.mohlo sa nieco stat? 🙈 moje prve dieta

thirstymonk
24. máj 2024

Haha, nie, pohoda. Pri druhom uz budes rozmyslat, ci mu este treba aj ozajstnu veceru 🤣🤣🤣

najna08
24. máj 2024

Ak to vypľul a nič z toho nezjedol tak sa mu nič nestane

thirstymonk
24. máj 2024

Fakt sa neboj. Karton je v podstate celuloza, ktora je nestravitelna. Najvacsie riziko je tu jedine to, ze vajicka mali salmonelozu a tou sa mohol nakazit. Ale to je sanca jedna k iks.

thirstymonk
24. máj 2024

@najna08 aj ak by to zjedol, nic sa nestane 😉

autor
24. máj 2024

@thirstymonk

@najna08
Dakujem baby.boli to domace vajicka.som kludna uz.viem ze este kade co povyvadza ale cervik mi vrtal v hlave.potrebovala som aj iny nazor pocut

uhnakova
24. máj 2024

Papier je ok. Veľmi nebezpečné sú malé gombíkové baterky, na to treba dať extra pozor.

thirstymonk
24. máj 2024

@uhnakova A viac ako jeden magnet. Magneticke guličky a pod...

thirstymonk
24. máj 2024

Neboj sa, ešte horšie veci poje. My sme mali taku susedu, ktora keď bola babätko, tak ju nechali vonku na dvore a ona hneď ku kopke hnoja a davaj jesť hnoj, čerstvy, ešte teply :D A za pár týdňov sa ide vydávať :D

autor
24. máj 2024

@thirstymonk he he tak toto je top prihoda
@uhnakova
@thirstymonk to ano veru

thirstymonk
24. máj 2024

PRvé dieťa chápem, tiež som bol taký, že kde-tu dačo a už som stresoval, riešil, je to uplne normálne. Druhé je už taký fackovací panák... Však toten spadol z gauča a prežil, ta načo by som to riešil pri druhom, tiež prežije. :D A tak aj je. Dokiaľ nepojedia nejaky vyslovený jed (napr. vo vzdialenej rodine týpek vypil aviváž a už má skoro 50 a má doživotné následky), tak nie je dôvod riešiť. Aj deti, čo požrali dážďovky poznám. Dokonca v osadách bežne hladné deti jedia myši (akože surové). No a žijú. Viac do detailov nechcem zavchádzať, len hovorím, že kartón z vajek je oproti tomu vlastne ešte vyváženou stravou :D

kiki68
24. máj 2024

Nic, celuloza je zdrava 😉