icon

Môže to byť zápal?

marca1331
2. feb 2014

ahojte maminy chcem sa poradit,dcerka od piatku si stale skrabka cikulku aj moc cudne zapacha,pri kupani som sa pozrela ze co to ona stale robi a mala tam ako keby taky biely vytok bolo toho fakt len trosku.ma len 2 rocky tak sa aj bojim ..

aristka
2. feb 2014

@marca1331 namiesto bátia sa smer dr. a zober aj ranný moč....

moon321
2. feb 2014

Mykoza,

marca1331
autor
2. feb 2014

no ved rano ideme len nwm ako to je mozne..

januliku
2. feb 2014

@marca1331 Keď aj moč zapácha, tak skôr nejaký bakteriálny zápal ako mykóza. Určite choď ráno k dr. aj s ranným močom. Vyšetria moč, dajú antibiotiká. Neboj. Skoré uzdravenie.

luba28
2. feb 2014

@marca1331 a nebrala ATB úred nejakym casom???alebo prasok,avivaz,....atd

ikika
2. feb 2014

@marca1331 kazdopadne, nech dr. okrem vysetrenia mocu pozrie aj susulku... ale ak ma vytok, tak urcite aj na detsku gynekologiu... aj dievcatkam sa stava, ze dostanu mykozu, nielen dospelackam... 😔

januliku
2. feb 2014

@marca1331 Ak je to baktéria, tak tá sa najčastejšie dostane zo zle utretej ritulky alebo ak má ešte plienky, tak z nej.

ikika
2. feb 2014

@marca1331 este ma napada... este ma plienky alebo uz ma gatky?
Ak ma gatky, tak per v mydlovych vlockach alebo nejakom sensitive prasku (napr. Bupi, Lovela...) a na 95°C, prip. este aj prezehli... a na kazde kupanie cisty uterak...
Obcas sa stava, ak sa pouziva jeden uterak na cele telo, ze napr. z noziciek sa moze dostat mykoza do susky... takze na nozicky druhy uterak... 😉

ikika
2. feb 2014

@marca1331 a davaj jej probiotika...

monika311
2. feb 2014

Ak pouziva vlhcene obrusky parfumovane alebo mydlove tak to moze byt aj s toho,alebo ak ma nohavicky tak s prilis velkeho mnozstva avivaze.Ako pisala ikika tak per na 95°C a prezehli jej ich...

reby
2. feb 2014

moja dcerka mala tiez taky problem minuly rok,bola som s nou na gynekologii a urobili jej ster a podla toho nasadili liecbu