Môže za časté močenie 10-mesačného syna prechladnutie?
Dobré ranko potrebujem radu môj malý už 3den vela cika ako odvlikle napriklad v noci som ho nemusela prebalovat vždý až rano no teraz aj 2x ho musim prebalil počas spanku
Trocha pokašľavá mam do riešit s dr.? Alebo čo by ste mi odporučali nu dat ? Mame 10 mesiačikov . Dakujem
Ak nema teplotu skúsila by som len nejaký čajík na prechladnutie. Ak by sa to zhorsovalo tak k dr.
@monakotlarova ahoj, áno, môže to byť prechladnutie. Moje deti takisto boli s tým cikanim. K doktorke som chodila, až keď boli teploty dlhšie ako 3 dní, alebo vysoké horúčky, tak vtedy aj skôr samozrejme. Ináč som sa poradila v lekárni a nasadila som vitamíny, čajík a niečo na kašeľ (ja som doma veľa robila cibuľový med, moje deti to našťastie ľúbili).
@mikadooo dieta ma 10 mes. Tam by som cibulovy med a vitaminy z lekarne neskusala.
@monakotlarova co znamena vela cika. O co viac ako obvykle? Spocitaj kolko nacikanych plienok ma. Skus to prejst s pediatrickou po telefone aspon. Ked mu budes davat pit caj bude este viac cikat. Je dieta kojene? Vies mu podporit omunitu zeleninou ovocim. Samozrejme z toho co uz ma zavedene a v naparenej ci idusenej forme. Okrem toho cikania ma teplotu, hlieny, sople ?
Este ma zaujalo, preco ho 2x v noci prebalujes, ked predtym az rano? Vsimnes si pri nocnom krmeni ze ma nacikane, ci sa sam budi a tak zistis?
Zavolaj lekarke. To nie su sople, ze jednoznacne. Nevies, co mu je.
Bude to tym. Moja 2rocna ked mala mokro v gumakoch a prechladla, ani sopel nemala, len cisto sa pocikavala. Akoby stratila schopnost zadrzat moc. Preslo to po 3 dnoch samo
@monakotlarova išla by som k lekárke aspoň s močom, aby skontrolovala...
@daja07 2x viac ako normalne , dr. mi nedvýha zatial teploty ani hlieny nemá iba pokašlava dala som mu teply čajik a teplejšie som ho obliekla no uvidim ak sa to dnes nezlepši zajtra utekam k dr. Nie maly sa sám nezobudil na to, ja to zbadam v noci zobudim sa par krat a skontrolujem ho .. dakujem vám
@monakotlarova dohodni sa s lekarkou aspon nech ti posle moc na rozbor. S tym obliekanim davaj pozor aby sa zasa neprehrial. Lebo potom moze mat z prehriatia teplotu.
@monakotlarova určite to nenechaj tak, treba skontrolovať. My sme si všimli pred mesiacom, že veľa ciká, viac ako predtým, v noci a zistili mu cukrovku. Minimálne moč vyšetriť určite.