Može zvláštne dvihanie obočia u detí znamenať tiky?
6. sep 2025
Zienky idem sa vas opytat, ci nemate niektora podobnu skusenost, syn ( bude mat 3roky) zacal cudne akoby nadvihovat obocie, proste nadvihne tak rychlo za sebou z nicoho nic ,trva to mozno 2sekundy, najviac co som si vsimla, to urobil asi 6x za den, niekdy to vidim 2x za den a niekedy zas vobec...neviem co si o tom mysliet, na nete som sa docitala ze su to pravdepodobne tiky, myslite ze uz v takom veku mozu byt tiky? Alebo je to prejav unavy? Pred cca 4mesiacmi prestal uplne spavat poobede a odvtedy je viac unavenejsi, no bohuzial nedokazem ho uspat, proste nechce...mate niektora podobnu skusenost?
anonym_a679b5
•
6. sep 2025@anonym_autor Je to tik, má to aj môj muž 😀
unava alebo aj potreba okuliarov

@anonym_autor moze to byt tik, mam skusenost z tohto leta. Podobny pohyb u syna, bud dvihal alebo krcil obocie, pripadne nos. Ked bol unaveny, bolo to vyrazne horsie. Preslo to po cca 2m, teraz uz len obcas to vidim. Odporucanie z netu bolo nevsimat si, neupozornovat, dbat na rezim, pokoj, patrat po pricine (u vas tusis, co to mohlo spustit? Ten spanok? Skolka?) a ak by sa zhorsilo, pripadne sa pridali dalsie tiky, riesit s dr