Môžem dať 10 mesačnému synovi kvapky Fenistil pred cestou autom?
Dobrý deň prosím len ma neukamenujte. Dnes ideme s chlapcom (10m) na dlhšiu cestu autom. Sedí ako tak ok akurát po 18 00 ho už berú nervy a v aute nevie vydržať. Rozmýšľala som preto nad kvapkami Fenistil. Mame ich od dr na predpis. Myslíte že by bol po nich spal? Nedá sa to vyriešiť tak že necestovať po 18. Ďakujem
urcite NIE
moja z nich nespala ale ze vobec, bola z nich nervna. a on ma zmiernovat ucinky alergii a podobne, spanok je len vedlajsi efekt toho ze sa dieta upokoji ked ho prestane vsetko svrbiet, nemyslim ze by zabral tak ci tak. za mna nie
@denda007 ja keď som dala malému keď nevedel v noci dýchať tak spal celú noc ako nikdy. Ale teda píšu tu aj že na niektoré deti to neúčinkuje. Tak jedine vyskúšať ako zaberie u vás. Určite ho jednorazovo s pár kvapkami neotravis, volaktore matky to moc prežívajú 🙄 viem čo je keď dieťa nevydrží v aute, náš malý sa bol schopný obesiť na pásoch z autosedačky, nedalo sa s ním ísť ďalej ako 20min autom.
Keby účinkoval utlmujuco dala by som. Veď je to fenistil a nie drogy 😂 my sme ho brali x krát ale na moju utlmujuco nepôsobil nikdy
Dať môžeš moje dieťa ich berie dlhodobo cca od ani nie roka kvôli alergií....
Ale vplyv na spánok to nemá.... máme ukrutne problémy zo spánkom a nespal z toho nikdy asi tak....
Kľudne daj.
Mojich fenistil uspaval. Pred cestou do HR som im ich dala a kludne prespali takmer celu cestu (isli sme na noc). Otestuj pred cestou, ako bude Fenistil ucinkovat a uvidis
Moja berie fentisil na alergiu a neuspáva ju vôbec. Práve mi príde po ňom akčnejšia a mrzutejšia.
Ďakujem za všetky vaše odpovede. I keď som si už mierne zvykla odkedy sa pohybujem vo svete matiek, že keď si chce nejaká mama trošku pomôcť ,,chémiou''a predist tym katastrofe ktorá presne vie ako dopadne. Však každá matka si pozná svoje dieťa. je hneď odsúdená k predsudkom. Snazme sa popremýšľať predtým ako budeme niekoho poučovať. Pretože každé dieťa je iné a každá normálna matka mu chce najlepšie. Toto som si uvedomila pri vete ktorú som povedala keď som ešte nemala deti. A tou je ze nechápem ako si dieťa nechce dať pozrieť zuby veď je ešte malé. Odkedy mám deti všetko som pochopila a snažím sa preto neodsudzovat.a nepovysovat sa nad druhe, že ja by som to určite svojmu dieťaťu neurobila. Ďakujem za pozornosť.
A tým som teda chcela povedať že ak vydržíte nervózne dieťa v aute zabávať tou knihou a hračkou 13 hodín tak mi pošlite bločky ja vám ich rada preplatim lebo si to podľa mňa zaslúžite ;)

To by si ho musela predávkovať, aby zaspal. Môj 6m bral kvôli nádche a veru ešte ho viac podrazdili ako ukludnili.