Môžem dať 3-ročnému timiánový sirup?
Mamičky poraďte, ake máte skúsenosti s týmto sirupom.Mozu trojročné deti? Pomáha? Ďakujem za odpoveď
@zuzkapatrik2016 ano aj ja ho robievam doma, nam pomaha najlepsie a hlavne rychlo , do 3 dni mi syn uz prestava kaslat, je to najrychlejsia pomoc pri zapale priedusiek,suchy kasel sa rychlo zmeni a lachsie sa vykasliava. Pre mna je top a to sme boli prieduskari ,ked mi syn ochrie nemusime ani k doktorke vzdy nas rychlo vyliecil.
@macka9 vážne, no super dúfam, že aj nám zaberie...ako mu to podávate?
@zuzkapatrik2016 ,jednu lyzicku tak 4x za den ,hned na druhy den sa mu uz krasne vykasliava ,a nekasle tak casto, este nam pomaha aj teply zabal mastny na hrudnik.
@zuzkapatrik2016 ked ho budete robit doma, po vychladnuti musi byt v chladnicke,vydrzi dlho.
@macka9 jedna pani to vyrába v pondelok mi to pošle, čiže dať do chladničky?
@zuzkapatrik2016 ahojky, tymianovym sirup ma v ponuke už aj Just, ak poznáš, je to Švajčiarska prírodná značka rôznych sirupov, je výborný
@zuzkapatrik2016 ,no ja musim dat moj co varim doma kedze tam nieje konzervant , neviem aky vam ta pani vyrobi. Mozem vam poslat recept je to jednoduche .
@zuzkapatrik2016 recept .Ingredience:
250 ml vody,
200 g cukru,
hrsť čerstvého tymianu alebo 12 g sušeného tymianu.
Postup prípravy:
Na miernom ohni povaríme vodu s cukrom asi 10 minút.
Potom pridáme balíček sušeného tymianu (približne 12 g) alebo za hrsť čerstvej bylinky a necháme lúhovať zopár hodín.
Následne sirup scedíme cez gázu do pripravenej sklenenej uzatvárateľnej fľaštičky. Môžeme ešte dochutiť medom.
Hotový sirup uchovávame v chladničke.
Moja mamina je astmatik,a ked ochorela tak vzdy skoncila na antibiotikach ,nevladala dychat tak velmi bola zahlienena ,cele noci nespala kedze pri lezani sa dusila. Odkedy poznam tento sirup , poradila som jej ho.Ked ochorie hned si ho vyrobi aj ona , a konecne sa natolko netrapi krasne sa vylieci bez atb a hlavne rychlo.

@zuzkapatrik2016 duplicitne temy adminy mazu