icon

Môžem dať Aerius 0,5 mg a na to Nurofen?

babulienka91
19. feb 2014

☹ ☹ Je tu daka sestricka, alebo doktorka ktorá mi odpovie prosím????Mala mi teplotuje dala som jej nurofen, len teraz vecer jej musim dat aj Aerius na alergiu, ale vraj sa to nemoze kombinovať z niek. liekm,i tak teraz neviem ako postupovať

vulka
19. feb 2014

My to dáavme spolu. Nám MUDr povedala, že Aerius je vlastne presne to isté, čo fenistil-kvapky.

brnka
19. feb 2014

ano mozes

palomka
19. feb 2014

Aerius sa ma brat rano...ale nevadi teraz. Mozes ho davat aj s antibiotikami a aj s inymi liekmi od teploty...bolesti...len nie s inymi liekkmi , ktore su na alergiu

cikyta
19. feb 2014

@palomka aerius sa môže aj večer. A @babulienka91 tak ako ti píšu mamičky....nič sa nedeje to podať spolu. Nám to tiež imunologička prízvukovala, že sa to može v prípade iných chorob kombinovať, ale dôležite je, to vobec podať a dávky nevynechávať 🙂

devicka
19. feb 2014

môžeš v pohode. aj moje deti to tak bežne užijú, ak je treba. a rodičom sme to hovorili tiež (som detská sestra) 🙂

pianina
19. feb 2014

Ano,mozes bezny postup prii liecbe prechlanuti atd 🙂

bibistec
20. feb 2014

ja tiez viem tak ze aerius na rano

dadk26
15. feb 2017

@devicka
Pekní večer,chcem sa spýtať,môžem dať mojej 2,5 ročnej dcérke Rupafin na alergiu aj nurofen lebo má zvýšenú teplotu,a neviem či to môžem kombinovať? Za odpoveď ďakujem🙏

zafir01
15. feb 2017

@dadk26 preco jej ches dat nurofen, ked ma len zvysenu teplotu.. lieky od teploty sa maju podavat az nad 38 , nech sa telo nauci bojovat s teplotou same

zuz02
15. feb 2017

Nebala by som sa toho. Jedno je na alergiu, druhe od teploty. Mozes ich dat naraz.

dadk26
15. feb 2017

Ďakujeme veľmi pekne za odpoveď🙂