Môžem dať dieťa so soplíkom do škôlky?
Ahojte. Dali by ste dieťa do škôlky keď má priesvitné sople? Aj to najviac ráno.. A cez deň občas?
Za mňa by mohol ísť, len neviem ako to berú napríklad učiteľky v škôlke. Ďakujem
@slniecko66 ja si zas uvedomujem, ze ak bude mat dieta peniaze, ale ja budem pod drnom, bude mu to prd platne. Kazdy nech to ma, ako chce, tych par eur, co mi z platu stiahla PN sa totiz dohnat da, zdravie tazsie. Ja sa za starostlivost o svoje zdravie nehanbim, ty uz urob, ako len chces.
@mandzula fuu par eur? Ja som inak hodnotena v praci a veruze par eur to neni. Tak snad kvoli soplu neskoncim za par rokov par metrov pod zemou.
A tiez je iny pripad ked kvoli soplu sa clovek dostane do zlej situacie a nebude mat napriklad na platenie uctov.
Len si neviem predstavit zd by som mala takto vazne brat obycajny sopel. Clovek je mozno slabsi ale dokaze normalne fungovat, nie je priputany k posteli.
@slniecko66 ako pisem, rob ako chces, ja ta do nicoho nenutim, rovnako nenutim autorku, aby do skolky dieta nedala. Pytala sa na nazor, dostala ho, bodka.
@mandzula ved ani ja nenutim 🙂 pekny vecer
Ja ked pocujem toto ze priesvitny sopel je v pohode, az kym neni zeleny 😅💁🏼♀️ ma ide slahnut, a stale tu vidim 90% komentarov v tomto duchu… alebo potom este je to tu samy “alergik” 🫠🫠.
Kazdopadne.. zial moja dcera je ta co je “vdaka” soplu doma 2 tyzdne nie 3 dni… vyfasovana zatial potvrdena oslabena imunita… ked rano vidim v skrinke paxeladine/ sinupret a fenistil , sa mozem s nou otocit, alebo viem ze +2 dni a je doma..
Dr mi “odporucila” ze vyberte ju na cas z kolektivu… skvela rada, som single mama, s pracujucou rodinou, znie to krasne len kto by ma zivil ze… ale toto riesim nonstop…
Pre mnohych su to “len” sople co sa rozchodia za 5 dni v skolke; pre nas nie… ale chapem , koho sa to netyka, neriesi to, pozera na to inak…

@mandzula ja si zas uvedomujem, ze musim pracovat kvoli dietatu. Aby sme mali na ucty a zili si dobre. Takze som asi som blba a zaroven stara lebo keby som mala ist na pn so soplom asi by som sa hanbila :D