Môžem dať Kaloba kvapky 8. mesačnému dieťaťu?

katkaxo
9. feb 2016

ahojte viem, že kaloba je od jedného roka, ale synček má 8 mesiacov a nič mu na tu nádchu soplenie a kašeľ nepomáha. Stále máme len stoptusin a keď kašeľ zvlhne tak mucosolvan. A to sme mali aj dvoje ATB a stale sa mu to vracia, tie ATB tiež pomohli len na chvilku na týždeň.. Ja neviem čo by som mu mohla dať myslím, že ma velmi slabú imunitu lebo je vkuse takto chorý,a to bol aj kojený do 7. mesiaca . Ak mi viete nikto poradiť ďakujem.

zuzik307
9. feb 2016

Kaloba posobi skor preventivne a v zaciatkoch ochorenia, hlavne virusoveho povodu...porad sa s pediatrickou, ci existuje nieco na podporu imunity u dojciat 🙂

blcska
9. feb 2016

Ja som dávala 2x10 kv. Pomohlo. Kľudne daj, je to prírodné. Nemá reflux alebo alergiu na bielkovinu kravského mlieka? máme podobný problém, ideme konečne na alergologiu.

ena70
9. feb 2016

my sme dávali malému Kolostrum od firmy LR. najprv v tekutom stave, neskor ked uz vedel prehltnut kapsule tak kapsule. uzival to tusim od 1.roka a imunitu to zlepsilo. na kasle kupte ultrazvukovy inhalator, do toho Vincentku alebo solny roztok Natrium Chloratum ainhalovat. pustis mu rozpravku a on to bude dychat. trva to 5-10 minut. ATB sme sa takto vyhli viackrát.