icon

Môžem opäť podávať antibiotiká alebo konzultovať s lekárom?

Včera o 20:14

ahojte, dcerka dostala predpisane atb na zapal hrdla, mala uzivat 6 dni ale kedze jej uz bolo dobre tak som jej dala len tri dni a potom uz nie, cize v sobotu dostala naposledy a teraz sa opat stazuje na hrdlo ( ano viem moja chyba)--mozem jej znovu dat tie zvysne tri dni alebo sa poradit s lekarom:

anonym_1f329a
Včera o 20:15

Poradiť sa s lekárom. Toto sa s atb nemá robiť, nie sú to lentilky, môže vzniknúť rezistencia.

226lenka
Včera o 20:17

ATB je potrebné užiť celé balenie, aj keď sa už pacient cíti zdravý. Teraz už len zajtra zavolať pediatričke a s ňou sa poradiť.

autor
Včera o 20:19

ja viem ja som blba ze som prestala jej ich davat, viem ze sa maju dobrat..a teraz si trepem hlavu o stenu lebo mala mi place ze ju zas boli hrdielko

anonym_180204
Včera o 20:27

Ah bože ženy matky 🙄🤦‍♀️ na čo toto robíte? 🙏 hm? Antibiotika sa majú užívať do konca, do poslednej tabletky. A nie prestať keď už je lepšie. Zajtra ihneď k pediatričke, povedz jej čo sa narobila a dodržiavaj liečebný postup od lekára. Inak ti dieťa ochorie ešte viac

anonym_1f329a
Včera o 20:31

Poznám osobu, čo atb tiež užívala kadejako, neviem koľkokrát tak urobila, no viem, že teraz jej už nič vhodné na daný orgán nedokáže zabrať, resp. má dlhodobé problémy.

anonym_51100f
Včera o 20:39

Teraz ti už nezaberú. Baktérie si vytvoria rezistenciu rýchlo. Presne preto sa majú antibiotika vždy dohrať celé!!

anonym_6df236
Včera o 22:17

chod znova k doktorke ale urcite jej priznaj svoju chybu...chudak tvoje dieta

anonym_4e93ec
Včera o 22:44

@anonym_autor Niektorí rodičia by nemali mať deti.