Môžem opäť podávať antibiotiká alebo konzultovať s lekárom?
ahojte, dcerka dostala predpisane atb na zapal hrdla, mala uzivat 6 dni ale kedze jej uz bolo dobre tak som jej dala len tri dni a potom uz nie, cize v sobotu dostala naposledy a teraz sa opat stazuje na hrdlo ( ano viem moja chyba)--mozem jej znovu dat tie zvysne tri dni alebo sa poradit s lekarom:
ATB je potrebné užiť celé balenie, aj keď sa už pacient cíti zdravý. Teraz už len zajtra zavolať pediatričke a s ňou sa poradiť.
ja viem ja som blba ze som prestala jej ich davat, viem ze sa maju dobrat..a teraz si trepem hlavu o stenu lebo mala mi place ze ju zas boli hrdielko
Ah bože ženy matky 🙄🤦♀️ na čo toto robíte? 🙏 hm? Antibiotika sa majú užívať do konca, do poslednej tabletky. A nie prestať keď už je lepšie. Zajtra ihneď k pediatričke, povedz jej čo sa narobila a dodržiavaj liečebný postup od lekára. Inak ti dieťa ochorie ešte viac
Poznám osobu, čo atb tiež užívala kadejako, neviem koľkokrát tak urobila, no viem, že teraz jej už nič vhodné na daný orgán nedokáže zabrať, resp. má dlhodobé problémy.
Teraz ti už nezaberú. Baktérie si vytvoria rezistenciu rýchlo. Presne preto sa majú antibiotika vždy dohrať celé!!
chod znova k doktorke ale urcite jej priznaj svoju chybu...chudak tvoje dieta
@anonym_autor Niektorí rodičia by nemali mať deti.

Poradiť sa s lekárom. Toto sa s atb nemá robiť, nie sú to lentilky, môže vzniknúť rezistencia.