Môžem použiť Uniflox otvorený 24.1.2024?
nemyslim si ze by mu malo nieco byt. predsa len nema uskladnenie v chladnicke, takze si myslim ze je to uplne v poriadku ak ho pouzijes. ale ak si si nie uplne ista, konzultuj s doktorkou, to je istota.
Cas pouzitelnosti po otvoreni je 28 dni, ako sa mozes docitat aj v pribalovom letaku. Potom uz nemusia byt kvapky ucinne.
A tiez ak boli predpisane a aplikovane niekomu inemu, bolo by vhodne mat svoje vlastne nove balenie.
Jasné 28 dní je na krabičke po otvorení, že sa môže pouzivat
Info od imunialergologicky mám že lieky (medzi nimi aj konkrétne uniflox) sú účinné omnoho dlhšie ako je 28dni, že sú to len normy ktoré musia spĺňať, ale účinné sú dlhodobo aj keď sú otvorené..
@petricienka tej istej osobe 🙂len vtedy som kvapkala do očí a teraz by som potrebovala do nosa kvapkat
@shawlin v pohode davali sme aj po dlhsom case a zabrali, tiez sme mali oci aj nos
Mimochodom sa uz lokalna liecba atb kvapkami uz neodporuca
@taktotedanie môžte mi povedať prečo? To som nevedela
@shawlin staci si precitat par odbornych clankov od ORL lekarov, vsetko je dostupne
@shawlin a aky to ma mat efekt? Nijaky. Ani nema.
Babatkam a vsetkym ludom sa davaju na nadchu dekongestiva v spreji, teda Nasivin (vacsim aj Olynth napr a vsetky tieto zname spreje). To jedine ma potrebny ucinok na odpuch sliznice, ktory sposobuje upchaty nos. Uplne uplne zbytocne sa dava fenistil na nealergicku nadchu, nehovoriac o jeho vedlajsich ucinkoch. “Pochopim”, ked si chce niekto utlmit dieta, niekedy je to mozno podla niekoho potrebne na noc, aby sa vyspalo, ok, ale na nadchu fakt nie.

@shawlin áno