Možné príčiny hrčky v prsníku u chlapca?
Neviete, čo to môže znamenať, detská dr povedala, že to môže byť banalita, alebo aj problém.
Ideme na Endokrinologiu, neviete aké testy sa tam robia?
Nam kazali len sledovat, ci sa meni velkost, pripadne zacervenanie. Nebrala ani krv, ani sono. Ze to suvisi s dospievanim a hormonmi. Dajte mi prosim vediet, ako ste dopadli. Tiez mam obavy.
Môj syn to mal, len v jednom.Riesila som to s doktorom a zevraj hormóny a teraz bude rast ťrychlejsue…a aj tak bolo, vytiahol sa a Hrčka zmizla.My sme to ďalej neriešili.
@laurikagab
@mims my ideme s tým na Endokrinologiu
Syn mal rovnaký problém v 14r. išli sme na endokr. tam spravili odbery , skontrolovala Dr. aj ,,dolu ,, a tam bol ešte väčší problém. Do mesiaca mal operáciu , Dg. varikokéla - to mu operovali , a gynekomastia - zdurený prsník - už to má na stálo - bude mať 28 r. . Netreba sa nechať odradiť . Hlavne to treba všetko skontrolovať, hormóny robia svoje a celé telo reaguje v puberte. Možno vo vašom prípade to bude niečo iné , ide o to , že to treba skontrolovať .
@lenka7477 Ďakujem za odpoveď.
@lenka7477 by ho mali pozrieť aj dolu? To nejako súvisí o tom nám nič nehovorili
No náš Jakub bol vypleštený neboj, tiež sme s niečím takým nepočítali ... doktorka hneď keď zbadala ten prsník , automaticky ,,gate dolu ,, všetko so všetkým nejako súvisí , žľazy a hormóny ...
@lenka7477 My to už sledujeme cca od júna a na toto sa nás nikto nepýtal ani to nespomenul
Veď ja nepíšem, ze to musí mať Tvoj syn, ja som popísala to čo môjmu zistili hneď pri prvej navševe endokrinológie .Držím palce .
@lenka7477 Ďakujem
Držím palce ! Nech skontrolujú všetko čo treba .
@lenka7477 Ďakujem
Presne som to mal aj ja v 13 rokoch. Hrčka ako hrášok vo vnútri presne cez bradavku. Bolo ta zväčšená prsna zľaza ktorá súvisela s hormonálnym dospievaním
@niktooooo a nejako sa to liečilo? Alebo samo zmizlo?
to už bolo dávno nepamtam presne ale tušim že nijak. Doktorka povedala že to zmizne po čase a tak aj bolo.

Krv a sono. Ak sa dr nebude pozdavat vysledok, tak biopsia.