icon

Možnosti kúpeľnej liečby dieťaťa s rodičom

20. mar 2025

Ahojte. Prosim vas, ak doktorka napisala na ziadost o kupelnu liecbu maloleteho syna moje meno ako sprevadzajucej osoby tak musim ist ja alebo moze ist napr manzel a ma potom narok na PNku pocas pobytu s dietatom? Ako to presne funguje? Dakujem

zuzkavladko
20. mar 2025

Ja som bola tento rok na 6 tyzdennom pobyte so synom v Kovacovej, hned na prijme mi dali PN, ukoncili ju v den odchodu. Je jedno kto bol napisany ako doprovod, s dietatom by mohla nastupit trebars aj stara mama, teta...a konkretne v Kovacovej sa dalo pocas pobytu aj striedat ako doprovod pocas pobytu dietata.

autor
20. mar 2025

@zuzkavladko aha. Ja som si myslela ze ten kto je uvedeny na ziadosti ze ten aj musi ist ako doprovod. Aby neboli s tym problemy potom v poisťovni ze ked to schvalia na moje meno a pojde realne manzel ako doprovod a bude chcet pnku. My pravdepoodbne pojdeme do Lucivnej.

zuzkavladko
20. mar 2025

Poistovna hradila pobyt len synovi, ja ako doprovod som si pekne krasne platila cely pobyt a stravu, cize poistovni to mohlo byt jedno kto tam je. Pozistuj si v poistovni, lebo myslim, ze su diagnozy, kedy sa ciastocne hradi pobyt aj doprovodu. Moj syn ma problem s bedrovym klbom

autor
20. mar 2025

@zuzkavladko moj syn, 4 roky, ma respiracne problemy - astma, dufam v to ze poistovna schvali doprovod tak preto zistujem ze ako to je. Samozrejme ze ak neschvali tak si to zaplatime..