icon

Môžu bolieť deti uši pri raste zubov?

sirema
Včera o 05:51

Ahojte, môžu bolieť syna ušká zo zúbkov? Máte niekto takú skúsenosť? Dosť veľmi ho asi bolia, chytá si obe a plače. U doktorky sme boli, nemyslí si, že by bol s uškami nejaký problém. Poslala nás na ORL, ale nepracujú v našom meste po tieto dni. Preto sa pýtam tu, či máte skúsenosť že bolia ušká keď rastú zúbky.

anonym_63f6ef
Včera o 06:20

ak mu idu zuby ma sople a z nich moze mat zápal šup orl aj v inom meste, nenechaj dieta trpiet usi boliq neznesiteľne

sirema
autor
Včera o 06:23

Soplíky ale nemá..ono bolesť zo zúbkov ževraj vystreľuje do oblasti ucha 🤷 ale toto je moje tretie dieťa, prvé dve toto nemali, tak preto sa pýtam tu, či niekto iný s týmto má skúsenosť

lukbe
Včera o 06:26

Pri zuboch nikdy nevieš...

biba_18
Včera o 06:28

určite môžu... ale aby si vylúčila inú príčinu, bolo by dobré nech sa na to pozrie orl ...

anonym_eec64d
Včera o 07:46

Kedy ste boli u pediatria? Pokiaľ si chytá obe a plače je potrebná minimálne návšteva pediatra zas, mal by vidieť začervenanie alebo aspoň niečo. Je piatok keď to nevyriešiš skončíš na pohotovosti cez víkend. Mne sa stalo raz, že som šla na zubnú pohotovosť bolela ma z ničoho nič celá strana a skončila som na orl pohotovosti a bol to zápal ucha. Odprisahala by som, že ma bolia zuby.
Každopádne to treba riešiť, keby si mala ty bolesti asi by si toľko nečakala.