icon

Môžu byť zúbky príčinou upchatého nošteku?

lukcova
9. sep 2010

Mate niekto s tym skusenost? Moze byt pri prezavani zubkov prit. plny nostek bez ostatnych priznakov? Daakujem za radu

strapco13
9. sep 2010

pri zubkoch moze byt vsetko..upchaty, nos, nadcha, teploty, hnacky, vyrazky 😝
ak ma velmi upchaty nos..treba ho uvolnit - pouzi detske nosne kvapky, hlavicku zaklon a nechaj posobit aspon 5-10 min.
Ale moze sa jednat aj o prve stadium nadchy...co ale tiez moze byt pri zubkoch
kukni moj clanok o toelate nosa 😉

denisaivan
17. sep 2010

Ahoj.Moze to byt urcite zo zubkov.Ja mavam s malou velmi casto tento problem uz od narodenia.V nemocnici kde som rodila jej davali homeopatiu.A aj ja som jej potom v lekarni kupila homeopaticke gulicky.Je ich strasne vela druhov a vzdy jej to pomohlo.Dobre je to ze je to na prirodnej baze.Nostek jej cistim zo slanym roztokom.Je to znacka nivea a kupujem to v DM drogerii.Su to take ampulky.Inak pouzivame aj zvlhcovac vzduchu aby sa jej lepsie dychalo.

bejkka
19. sep 2010

Áno, môže, my teraz bojujeme s tým istým - odsávam, kvapkám nasivin a utieram slinky . 😉

janulkama
19. sep 2010

Ahoj,aj môj malý mával iba soplíky,keď išli prvé zúbky.takže to môže byť z toho 🙂

natalia777
19. sep 2010

aj my bojujeme s tym istym ale nasa to ma uz vyse tyzdna, nic ine, ziadny kasel a ani teploty.....tiez som to nechavala len tak ze to su asi zuby ale ked to trvalo tyzden tak som sla k doktorke a ta jej hned brala vyter z nosa ci nema nejakeho bacila ☹ a dala nam kvapky kt obsahuju antibiotika......

+ nasivin nam vobec nezabral a nemoze sa pozivat dlho lebo moze uskodit potvrdila mi to aj doktorka, skor odporuca ten libenar pre deti 😉