icon

Môžu príznaky autizmu vymiznúť do 3 rokov?

25. jan 2024

Maminky. Ste tu niektoré ktoré dietatko malo cca 16-24mes mali ste podozrenie viac priznakov na auti a vymyzlo to do 3 rokov ?
Moje dietatko sa strasne zmenilo cca dva -tri týždne po mmr očkovaní. Chapem viem ze to tomu nemôžem posudzovať.
Len ja strašný šok momentálne prežívam 😪

stellarstar
25. jan 2024

Z čoho prežívaš šok? Nechápem

anjelicek26
25. jan 2024

Tvoje dieta sa bezne meni kazde 2-3 tyzdne v tom veku... syn bol ockovany az vyse 3 rocny prvy krat a auti priznaky mal presne v tomto veku prvy krat... neviem uprimne, s coho mas sok, co sa deje, ale predychavaj. Tychto deti je neskutocne vela a vacsina z nich zije plnohodnotny zivot, to nie je diagnoza, pri ktorej clovek ide do kolien...ano pristup v par veciach je iny, komunikacia ina, ale to nie je nic, co nejako riesis, proste beries dieta, ake je, podporujes ho v rozvoji... nie su vsetky deti dokonale, to je cele... a vy diagnozu nemate, mas len podozrenie, takze klidek... ja mam takeho 10 rocneho a zatial som neosedivela, aj ked pri jeho napadoch by som uz davno mala 😂

jana_eyre_2
25. jan 2024

A aké má správanie ktoré predtým nemal?

bublinka1426
25. jan 2024

to by aj mna zaujimalo, necitas moc internet?

kacena4
25. jan 2024

nechapem si v soku ze je mu lepsie? ze vymizli priznaky? a to ze ma dieta v 1r. priznaky nezmanema ze bude autista, v tom veku je vela deti vo vyvoji a meni sa takmer zo dna na den

palculienka40
25. jan 2024

Skus homeopatika.

autor
25. jan 2024

@anjelicek26 čakáme do 20mes min.Ci sa nieco nezlepší potom sa uvidi. Nereaguje na meno,neukazuje prstom, slabý očný kontakt, toci kolieskom , beha bezcielne po byte s hrackami ,toci sa okolo stolika,nehra sa s hrackami, sleduje ich pred očami hracky
@bublinka1426
@jana_eyre_2
@palculienka40 ake?

autor
25. jan 2024

@anjelicek26 nedonesie ani nepoda hracku

anjelicek26
25. jan 2024

V centre vcasnej intervencie sa vies poradit aj teraz... moj ma normalny ocny kontakt, komunikativny, extremne empaticky, extremne vnimavy a auti je tiez... neregaoval na meno a na vela veci v tom veku - my sme mali problem zo sluchom... kym to niekto konecne zacal riesit, preslo bohuzial vela casu... ale to centrum je nieco, kde by ste sa mali odrazit s dietatom... aspon ist po ich nazor, rovnako to spomen pediatricke. A nie, nie je to ockovanim, proste je to ten vek, ked tie priznaky prerazia...

bublinka1426
25. jan 2024

ty prezivas mozno vyvoj jej zubov, ( MMR sa bezne ockuje po 15m a vtedy sa tlacia stolice ...) a strasna bolest...dieta jak vymenene...

pochybujem ze MMR ockovanie za to treba vinit,a ak mas pochybnost, smer pediater...

autor
25. jan 2024

@anjelicek26
@bublinka1426
Chapem.pediater sa uz vyjadril že čakáme do 20mes min .teda 4mes

autor
25. jan 2024

@bublinka1426 zubky estelen horne dvojky asi aj 3ky idu...neskoro zacali ist zuby celkovo

bublinka1426
25. jan 2024

ocaky su svine. tie bolia riadne. po ockovani su bezne deti uplakane.
a pediater ma najviac skusenosti. urcite poradi

1mina
25. jan 2024

Pediatri a pod neradi riesia skoro, ani nasa nechcela do 2 rokov vobec riesit, aj ked znakov tam mal habadej ako z knihy. Aj po 2 rokoch som ju musela nahanat. Kontaktujte kludne CVI ak sa vam nieco nezda, oni vas uz nasmeruju, je to bezplatna sluzba, zienky su tam velmi mile. Ak je.dieta uplne ok ziadno mu nejaka intervencia neublizi, ale ak by tam bol nejaky problem velmi ho to posunie dopredu. Keby som cakala kym nas az doktorka niekam posle, na vysetrenia sa caka pol roka, kym sa clovek k comusi dopracuje. Aj tak je najdolezitejsie s dietatom pracovat, takze v podstate tie vysetrenia keby su aj neskor, ale viac mu pomoze ak vas v CVI nasmeruju co a ako.

autor
25. jan 2024

@kacena4 bodaj by sa zmenil zo dna na den ako sa teraz zmenil k horšiemu

thereisabear
25. jan 2024

Podľa mňa nemáš na čo čakať. Obráť sa na cvi alebo nejaké centrum, kde robia s autistami, čo máš v okolí. Držím palce.

bublinka1426
25. jan 2024

PREDTYM to vobec nerobila?

zuzuliennka1
25. jan 2024

skontaktuj sa s centrom vcasnej intervencie v tvojom okoli, nasmeruju ta

autor
25. jan 2024

@thereisabear ☹️❤️

thereisabear
25. jan 2024

To ťa nechcem strašiť, ale vždy je lepšie to začať riešiť čím skôr a nečakať. Deti sa vyvíjajú rôzne, nič sa nedá predpovedať v takom veku.

autor
25. jan 2024

@thereisabear chápem

mamamasama
25. jan 2024

@anjelicek26 moje deti sa nemenia každé 2-3 týždne. V živote som o niečom takom nepočula.

palculienka40
25. jan 2024
autor
26. jan 2024

@palculienka40 my sme 3tyzdne po očko takze thuya v davkovani ako je

palculienka40
26. jan 2024

Ano tak. Rozpustiti do troku vody a tak do pusy. Mozete si to rozpustit v striekacke s troskou vody.

autor
26. jan 2024

@palculienka40 ďakujem ❤️

autor
26. jan 2024

Baby to civ ba ako funguje ?nasla som cennik ale potrebujem laicky kolko nas to asi vide aby som vedela . Oni chodia domov zadarmo? Nerozumiem tomu

palculienka40
26. jan 2024

Rado sa stalo. 😉